Lilibetil on hotellis vaba voli teha, mis süda soovib ja nii pühib tema kohev sabatutt nii administraatorilauda kui luksuslikke punaseid vaipkatteid. Tema peamisteks tegevusteks on mänguhiirte taga ajamine, tukastamine ja nii hotellikollektiivilt kui külalistelt hellituste nurumine. Säärast kuldset põlve on kiisu üliluksuslikus 5-tärni hotellis pidanud juunikuust saadik. Tema eest on kohustus hoolt kanda kõigil selle hotelli töötajatel.

The Lanesborough ametlikus infos on otse loomulikult kassi hotellis viibimine välja toodud, kuid isegi kassiallergia all kannatavatel külalistel polevat vaja muretseda, kuna Lilibeti kohev karvkate pidavat olema hüpoallergeenne. Kiisu figureerib tihti hotelli sotsiaalmeedias ning teda kirjeldatakse kui lõbusat, energilist ja väga sotsiaalset looma. Tõenäoliselt on kiisukese einelaud rikkalikum kui enamusel inimestest, sest talle jagatakse palakesi hotelli Michelini kvaliteeditärniga pärjatud restoranist.

Sarnaseid hotellikaslasi kohtab maailmas veel Le Bristoli hotellis Pariisis ning Kléopatre hotellis Baden-Badenis. Reisijuhi toimetaja on märganud hotellikassi ka meie oma Ida-Virumaa pärliks peetavas Saka mõisas.