„Et Kloogaranna Festivali arvukaid külastajaid mahutada ja ürituse nautijad õhtul turvaliselt koju tuua, toetab Elron seda sündmust ka tänavu erigraafikuga,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo. „Rong viib külastajad otse rannale, festivalipaika. Öised erirongid väljumisega Kloogarannast kell 22:30 ja 01:00 sõidavad marsruudil Kloogarand–Tallinn, rong peatub kõikides peatustes.“

Tallinnast väljuvad rongid Kloogaranda kell 9:36, 11:05, 11:40 (ümberistumisega Kloogal), 14:58, 15:35 (ümberistumisega Kloogal) ja 17:33.
Kloogarannast väljuvad rongid Tallinna poole kell
7:41, 13:15, 16:39, 18:45, 22:30 (erirong) ja 01:00 (erirong).
Paldiskist on võimalik sõita (ümberistumise aeg Kloogal kuni 20 min) Kloogaranda kell 11:41, 15:48 ja 17:44.
Kloogarannast on võimalik sõita Paldiskisse (ümberistumise aeg Kloogal kuni 20 min) kell 16:39, 18:45 ja 22:30.
NB! Padulas on lühike ooteplatvorm, väljumine on võimalik ainult läbi sõidusuunas oleva esimese rongi C-ala!

Öiste erirongide piletihind Kloogarannast Tallinna piirini (Laagri peatuseni) on 3 eurot, Kloogarannast Tallinnasse (Pääsküla peatusesse ja edasi) 5 eurot – piletit saab osta rongist või interneti eelmüügist. Soodustused ega tavapiletid, sh perioodipiletid, erirongides ei kehti. Täpsem info Elroni kodulehel: www.elron.ee.

Kloogaranna on ka Elroni “Järgmine peatus” kampaania sihtpunkt 17.–24. juulil. Elron kutsub inimesi rongiga avastama lisaks imelisele supelrannale ja mustikametsale ka kohalikke vaatamisväärsusi ja matkaradasid ning proovima lohesurfi. Rongisõitjad saavad pileti või Elroni Sõidukaardi ettenäitamisel osa eripakkumistest Kõltsu mõisas, Laulasmaa Spas, kohvikus Ott&Matilda jm. Vaata lähemalt: www.elron.ee/jargmine-peatus-kloogaranna.

Kloogaranna Festivalil esinevad Smilers, Shanon, Koit Toome, Tuberkuloited, Ines, Daniel Levi, Reket jt; ranna-areenil kõlab rannamuusika. Muusika kõrval on olulisel kohal spordiprogramm, kus on uudsena toimumas naiste bikinifitness ning meeste rannafitness. Lisaks rannajalgpalliturniir, tänavakorvpalliturniir, kitekross võistlus, zumba jm. Lastealal lõbustavad lapsi Jänku-Juss ja Käsilased, lisaks batuudid, näomaalingud, mängud jm tegevused. Vaata: www.kloogaranna.ee ja www.facebook.com/kloogarannafestival.