Norwegian Encore’i ristimissõit viis Hamburgist Southamptonisse. See kolmepäevane merereis pakkus võimalusi end igas vallas hellitada. Süüa parimaid toite, juua kõige peenemaid šampanjasid, mõnuleda erinevates spaades ja nautida kõiki mõeldavaid iluprotseduure ning lahutada oma meelt mitmel erineval moel — laevatekil asuval hiiglaslikul kardirajal kihutamisest Broadway etenduse nautimiseni. Meil õnnestus näha kuulsat Broadway muusikali “Kinky Boots”, see oli võimas elamus.

Norwegian Encore ei jäänud Põhjamere ja La Manche’i väina jäistesse vetesse kauaks püsima. Praeguseks on see 334 meetri pikkune ja pea 4000 reisijat mahutav Breakaway Plus klassi kruiisilaev jõudnud juba üle Atlandi ookeani ja kruiisib Kariibi merel.

Vaata suurt galeriid, milline Norwegian Cruise Line’i uhiuus laev seestpoolt välja näeb:

Tahad veel rohkem näha? Osale kiirel virtuaalsel tuuril Norwegian Encore’i pardal:

Tahaksid selle ilusa laevaga ka ise Kariibidel või kusagil mujal kruiisida? Eestis on kõige mugavam endale kruiisi broneerida SIIN! Et aga jõuda kruiisireisi alguspunkti, tuleb tavaliselt kasutada ka lennukit. Meie lendasime Hamburgi airBalticuga, mille äriklass valmistas kruiisilaeva luksuseks hästi ette — ehk et hea toidu ja šampanjaga nuumamine algas juba lennukis.

Vaata, mida airBalticu äriklassis süüa saab:

Vaata ka videot Norwegian Encore’i ristimistseremooniast:

Uuri Norwegian Encore’i ja tema järgmiste kruiiside kohta lähemalt SIIT!

Reis toimus koostöös kruiisikompaniiga BalticGSA.

Püsi lainel — homme saad teada, mida Norwegian Encore’i pardal süüa pakuti.

Jaga
Kommentaarid