Umbes kolm kuud hiljem avastas Raimond oma SEB pangakontolt, et üht suletud kaarti oli Hispaanias kolm korda kasutatud, kokku umbes saja euro eest. Ta vaidlustas tehingud ja sai oma raha tagasi.

Hoopis teistmoodi lugu arenes aga teise, samuti varastatud LHV Partneri kaardiga. See on LHV ning Selveri ja Kaubamaja ühiskaart, mis toimib poodide kliendikaardina, kuid kui sellele raha kanda, on kaarti võimalik kasutada ka maksevahendina. Enda sõnul pole Raimond kunagi sellele ühtegi senti kandnud – ta kasutas seda ainult kliendikaardina. Samuti polnud sel tema kinnitusel mingeid krediidivõimalusi.

Ometi oli Hispaanias tehtud sellega makseid üle 500 euro eest. „Mul polnud õrna aimugi, et peaksin selle kaardi sulgema või et see mul üldse kaasas oli. Igasuguseid kliendikaarte on mul umbes kümme ja ma pole kunagi tulnud selle peale, et peaksin pärast vargust ka kliendikaarte sulgema,” nentis Raimond.

Asja uurides lisandus veel teinegi aspekt: Raimondi sõnul oli tema kaart Hispaania ostude ajaks juba mõned kuud aegunud. „Vahet ei ole, kas ma oleksin teavitanud, et see kaart tuleks sulgeda, või mitte – neid tehinguid ei oleks kehtetu kaardiga saanud ikkagi teha,” ütles ta.