Nimelt lendas kolm poissi ilma saatjata Brisbane’ist Sydneysse, kuid lennuk muutis marsruuti ja maandus hoopis Melbourne’is. Oma loo otsustas rääkida ühe poisi ema.

Lugu oli eriti õudne Johni ema Katie jaoks, sest lennufirma ei andnud talle toimunud muutustest teada. Naisel polnud mitu tundi aimugi, kus tema poeg on ja kas temaga on kõik korras.

John lendas 14. märtsil üksi Virgin Australia lennufirmaga Brisbane’is Sydneysse, kuid sinna ta ei jõudnudki. Poisi lennuk pidi esialgse plaani järgi maanduma Syndeys kell 21.10. Lennuk muutis aga kurssi ja suundus hoopis Melbourne’i ning Johni vanemad kuulsid oma pojast alles 23.40.

Johni sõnul olid tema vanemad talle Sydney lennujaama vastu tulnud. Keegi ei teavitanud neid, et lennuk muutis kurssi ja maandus hoopis mujal. Alles 23.40 võttis Virgin Airlines Johni vanematega ühendust ja teatas neid, et nende poeg on Melbourne’i lennujaamas.

Vihane ema Katie rõhutas, et tegemist on siiski 9-aastase poisiga, kellele tehti veebruarikuus südameoperatsioon. “Ma poleks kunagi nõustunud sellega, et mu poeg peab lennujaama põrandal magama,” sõnas Katie väljaandele The Sun.

Katie lisab, et kuna tema ema elab Melbourne’is, siis poisi vanaema oleks võinud talle lennujaama autoga vastu minna, aga mitte keegi ei suvatsenud naist plaanimuutustest teavitada.

Kell 00.15 helistati lennujaamast poisi vanaemale ja öeldi, et Johnile toodi süüa ja talle otsitakse hotellituba. Kell 02.39 teavitati vanaema, et poiss on hommikul kell 10 väljuval lennul Melbourne’ist Sydneysse.

Virgin Australia vabandas pere eest siiralt kõikide ebamugavuste pärast.

Jaga
Kommentaarid