Välisturistidele mõjub ligimeelitavalt ka see, et tegemist on endise Nõukogude Liidu vanglakompleksi alaga, kuhu varem kõrvalistel isikutel asja polnud. Päike ja vihm on loonud aheraine mägedele erosiooniga omapärased maalilised kanjonid, mis on saanud turismiobjektiks neile, kes tahavad midagi ekstreemsemat kogeda kui korralikel, turistide jaoks ettevalmistatud atraktsioonidel.

Nii võtsid ka läti idufirma Airdog ekstremistid kätte labidad ja kõpitsesid natuke mäenõlva, et teha võtteplats drooniga filmimiseks. Airdog on 20 töötajaga Läti idufirma, mis arendab drooni ekstreemsportlastele ja reisijatele, kes tahavad oma ettevõtmisi eemalt õhust filmida. Nimelt oskab Airdog oma "peremeest" jälgida ja lendab temaga kaasa, filmides õhust automaatselt üles kõik ekstreemsused, mida maal, õhus või vees ette võetakse. Oma toote reklaamimiseks on Airdogi meeskond ette võtnud igasuguseid adrenaliinirohkeid ettevõtmisi Lätis varemete otsa ronimistest kuni Rummu mägedest rattaga allakihutamiseni. Video on filmitud eelmise aasta sügisel Rummus.

Vaata allolevast videost, mismoodi lätlaste arendatav Airdog töötab. Hetkel veel seda reisi jaoks ideaalset, seljakotti mahtuvat ning kokkupandavat lennumasinat osta ei saa, kuid firma lubab tootmist alustada maikuust.