Chicago Willis Toweri esindajad kinnitasid, et mõranenud klaasiga vaateplatvorm ei kujutanud endast mingit ohtu sellel seisnud perekonnale, kui 103. korrusel asuv atraktsioon hakkas tühjuse kohal pragunema.

Klaasist kast, mis on tuntud ka The Ledge´i nime all ("Riff"), ulatub ligi 1,2 meetrit hoone fassaadist välja. Willis Tower, kus turiste ehmatanud klaaspõrand asub, oli varem tuntud ka Sears Toweri nime all.

Hoone esindajate sõnul polnud keegi kordagi ohus, kui mõned päevad tagasi praod avastati. Siiski suleti vaateplatvorm kohe pealmise klaasi vahetamiseks.
Platvormile astununud turisti pilt mõranenud klaasist.

Neljapäeval avaldatud pressiteates ütlesid Willis Toweri esindajad, et mõranes vaid põranda klaaspaneeli kaitsev ülemine kattekiht, mitte paneel ise. Praod ei mõjuta kogu klaaspõranda terviklikkust, vaid see ongi disainitud nii, et mõraneb vaid pealmine kiht.

Alejandro Garibay, kes oli üks neist turistidest klaaspõrandal just sel hetkel, kui põrandapaneel hakkas pragunema, ütles Chicago Tribune´ile, et oli parajasti oma sugulastest pilti teinud ja kui nad astusid paneelilt ära, tekkisidki praod. "See oli täiesti vapustav," lisas Garibay, "oli tunne, et meie ja 103 korrust allpool asuva maapinna vahel on vaid mõranenud klaas."
Perekond  ja sugulased vaateplatvormil pilti tegemas. Kohe peale seda praod tekkisidki.

Ehmunud turisti sõnul oli personal just enne klaasile astumist neile öelnud, et põrandapaneel on purunematu.

Asendada oli vaja vaid põrandapaneeli pealmine kiht.

Kõik samasugused atraktsioonid, mis olid avatud alates 2009. aastast, suleti neljapäeval rutiinseks kontrolliks ja lubati mõne päeva pärast taas avada.