"Terve Jaapan on üks suur üllatus. Olen siin juba kümme aastat elanud, aga ikka saan iga päev Jaapani ja jaapanlaste selle riigi ja kultuuri kohta midagi uut teada," ütles kuulus sumomaadleja Baruto selle riigi kohta. Veebruaris saavadki 16 rühmareisijat ise kaeda, milline Jaapan siis tegelikult on.

4.-12. veebruarini kestval reisil saab osaleda Baruto patsilõikamise ehk errumineku tseremoonial, käia ehtsas sumotallis ja osaleda õhtusöögil koos Kaido Höövelsoniga.

Lauldakse ka karaoket Höövelsoni lemmik-karaokebaaris.

Baruto karjääri pidulik lõputseremoonia toimub Tokyos 8. veebruaril. Osalejad on tunnistajaks ajaloolisele sündmusele – suures Kokugikani sumohallis lõigatakse maha Baruto juuksepats chonmage. Enne seda on võimalus näha Barutot ka viimast korda suurel sumoareenil maadlemas, seekord aga väikeste lastega. Patsi mahalõikamisele eelneb ligi tunni jagu erinevaid etteasteid ning mahalõikamistseremoonia ise kestab samuti mitu tundi.

Kohapeal on reisijuhiks kokku üle 6 aasta Jaapanis elanud ettevõtja, majanduspoliitik, politoloog ja lektor Raul Allikivi.

Sumomaadlejana Baruto nime all tuntud Kaido Höövelson alustas profikarjääri 2004. aastal ja jõudis 2010. aastal ozeki tiitlini. Selle aasta septembris teatas Höövelson karjääri lõpetamisest.

Reisiprogrammi koostas Go Travel koos Barto Tours OÜga, mis tegeleb Jaapani turistidele reiside korraldamisega Eestis ja mille üheks omanikuks on Kaido Höövelson.