Õhtul korraldab härra Sensei luksusliku õhtusöögi endale kuuluvas Michelini tärniga Prantsuse restoranis Maison de Taka, mis on valitud kaks korda Aasia ja kolm korda Jaapani parimaks Prantsuse restoraniks.
Kaido ütleb, et see restoran on nii kallis, et tema oma sumomaadleja palgaga ei saanud seal pidevalt söömas käia.
Laupäeval ootab Kaidot ees lihtsam keskkond ja mitte nii rikkad inimesed, kuid sooja suhtumisega on nemadki. Kaido läheb Tokyo hiigelsuurele kalaturule, kuhu veetakse kokku Jaapanit ümbritsevate vete värskelt püütud rikkused. Turult leiab päris värskest toorest kalast sushi’t, austreid, kaheksajalgu, kümneid liike erineval moel valmistatud kalu … Kaido meenutab, et tõi siia turule ka oma venna Priidu. Temal käis sushi suus ringi ega paistnud maitsevat. Kaido imestamise peale vastas vend, et neil Rakveres on teistsugune sushi. Kaido muigab nüüd, et ei tea, kumb see õige siis on.