Tai turismiamet teatas, et protestijate plaanitava linnablokaadi ajaks luuakse turistide transpordiks spetsiaalsed bussiliinid ja tehakse kõik võimalik, et pealinnas valimiste ajal toimuv väliskülalisi ei segaks.

Valitsusvastaste protestide juht Suthep Thaugsuban kutsus 13. jaanuaril üles blokeerima linna tähtsamaid liiklussõlmi, kuid lisas, et turistidel lubatakse siiski igal pool vabalt liikuda. Selleks, et neid mitte häirida, tagatakse ligipääs Suvarnabhumi ja Don Mueangi lennujaamadele, kuid mitmed piirkonnad kesklinnas täituvad tõenäoliselt valitsusvastaste protestijatega, kes blokeerivad liikluse.

Tai turismiameti veebileht lisab: "kui tänavatel peaksid toimuma protestid, luuakse spetsiaalsed läbipääsurajad turismibussidele ja aidatakse väliskülalisi igati, olgu nad siis iseseisvad reisijad või gupid."

Praegu on teada, et protestijad blokeerivad kuus piirkonda: Vabaduse monumendi ümbrus, Siami väljak, Ladprao ristmik, Ratchaprasongi ristmik, Lumpini park ja Asoke ristmik.

Protestijate põhigrupp lubas mitte segada ühistranspordiliiklust, sealhulgas bussiliine, mikrobusse, veetransporti, Skytraini, metrood ja lennujaama raudteeliini.

Riikide välisesindused soovitavad turistidel alates järgmisest nädalast olla Bangkokis ettevaatlikud ja vältida rahvakogunemisi. Samuti tasub demonstratsioone vältida ka mujal Tais, kuna protestijate ja politsei kokkupõrgetes on juba olnud ohvreid.

Singapore Airlines otsustas ajavahemikul 14. jaanuarist 25. veebruarini tühistada 19 Singapur-Bangkoki lendu, kuid eitas selle põhjusena poliitilisi rahutusi. Neile lendudele olevat liiga vähe kohti välja müüdud.