Tagurpidi maja pakub ainulaadse ja eriskummalise elamuse

Vaadake lihtsalt enda ümber ringi ja püüdke ette kujutada, milline oleks maailm, kui põrandaks oleks see, mis praegu on lagi, ja mööbel ripuks praegusest põrandast alla. Vot täpselt.
Eks sellist kogemust tasub mõistagi jäädvustada ja nüüd, mil pea kõigil kaamera taskus on seda ka hõlbus teha. Siiski, üks hea soovitus on teha pilt nii, et inimene ise ka selle pea peale keeratud maailma keskele jääb. Nii on pilt kohe ilmekam, muidu on lihtsalt maja tagurpidi ja mööbel ripub laest. Eks seegi muidugi ole veidi imelik, kuid annab vaid osaliselt aimu sellest, milline vaatepilt majas avaneb.
Neile aga, kellele sellest veel väheks jääb, on tagurpidi majal veel üks üllatus varuks. Tagurpidi prillid, nimelt. Kui need pähe panna, siis pöördub maailm pea peale. See, mis oli all, paistab järsku olevat üleval. Ka tavalises, harjumuspärases keskkonnas viivad tagurpidi prillid inimese tajud täielikku segadusse – mõelge veel, mida see võib teha majas, mis ongi juba tagurpidi.
Vaata lähemalt www.tagurpidimaja.ee ning hoia silma peal ka Facebookis

Fotod: Janek Marga, Anna-Liisa Kärson ja Katrin Merisalu.

V Spaahotell ja Konverentsikeskus – jah, see on troopiline puhkus Tartu südames!

Nelja tärniga pärjatud V Spaa- ja Konverentsihotellis ootavad külastajaid suurepärane majutus, Lõuna-Eesti suurim spaa koos lõõgastus-, soola- ning saunamaailmaga, Tripadvisor valitud Tartu nr 1 restoran Joyce, Pariisi-hõnguline kohvik V Cafe ning tipptasemel tehnikaga V konverentsikeskus.
V Spaahotell sobib puhkusepaigaks kõigile – iga päev leiab sinna tee nii peresid, romantikuid kui ka ärituriste - sealjuures peatuvad nad V Spaahotellis kõik koos, ilma et üksteist isegi tähele paneks.
Hotelli 86 numbritoa hulgas on parimaid puhkusvõimalusi pakkuvad perede lemmikud ruumikad superior-toad ja romantikute armastatud mullivanniga deluxe-toad ning ka kaks luksuslikku sviiti.
Koduse hubasuse loovad põrandaid katvad pehmed villavaibad, kuid valida saab ka allergiavaba toa parketiga.
Maailma köökidest näpatud parimaid maitseelamusi pakub TripAdvisori poolt Tartu parimaks restoraniks hinnatud hotelli restoran Joyce, tehes seda vabas õhkkonnas ja kohalikust puhtast toorainest. Alates 18. novembrist on võimalik nautida Joyce’is uut ja jõuluhõngulist talvist menüüd!

Puhkuse ja peoga sügisest talve: Kaks pidu ühe katuse all!

V Spaahotelli glamuurne aastavahetuspidu - meelde jääb see pidu kindlasti, sest laual on hõrgud road ning lava vallutavad armastatud meelelahutajad - peaesineja on Karl-Erik Taukar Big Band - selle kollektiivi esitusi saabki kuulda vaid eriüritustel. Peo rikkaliku buffet-õhtusöögi eest hoolitseb restorani Joyce peakokk Mihkel Manglus. Üllatustest ei jää ilma ka kõige väiksemad pidulised. Laste rõõmuks liigub ringi ka hotelli maskott V Jänku. Hommikul ootab külalisi rikkalik hommikusöök ning seejärel võib end hellitada mõne spaaprotseduuriga.
Restoran Joyce aastavahetuspeole tulevad esinema Margus Vaher ja Paul Neitsov. Mõnusate muusikaliste settide vahele saab kuulata Margus Vaheri esituses valitud palasid stand-up’ist „Mida mehed tegelikult tahavad?“. Kõige selle juures naudid kogu õhtu vältel suurepärast 5-käigulist aastavahetuse erimenüüd peakokk Mihkel Mangluse sulest. Maitsmist väärivad kindlasti ka baarmen Mihkel Jõgari loodud kokteilid. Lapsi ootab restorani peol meeleolukas mängunurk.
Vaata erinevaid sügistalviste spaapuhkuste ja peopakettide võimalusi V Spaahotelli kodulehelt
või restorani Joyce kodulehelt.

Jääaja Keskus - ainulaadne elamuskeskus terves Baltikumis

Siin saab tutvuda elusuuruses eelajalooliste loomadega ja kogeda elamuslikku ülevaadet sellest, kuidas on aastatuhandete jooksul kujunenud maailma ja Eesti loodus. Jääaja Keskuse ekspositsioon pakub külastajale ülevaadet jääaja tekkepõhjustest ja mõjust maakerale, Eestile ja Vooremaale, tutvustab Eesti looduse ja inimasustuse arengulugu pärast viimast jääaega ning kliimamuutuste põhjuseid ja nende uurimist.

Külastades ’’Müstilise ürgmere’’ näitust, saab sukelduda sadade miljonite aastate tagusesse merepõhja ja kogeda elu, mis on kunagi Eesti aladel olnud. Merepõhja sukeldudes on võimalik kohtuda hiidroomajate, tarmukate trilobiitide, hiiglaslike merikiskjate, meriskorpionite ja nautiloididega. Kõiki lapsi ja täiskasvanuid köidab ka Vudila Mängumaa ja Jääaja Keskuse ühine jõulumaa, kus lapsi ootavad meisterdamised, põnev ja õpetlik jõuluprogramm loomade elust talvel ning loomulikult kohtumine jõuluvanaga.

Samuti pakume oma ruumides võimalust korraldada konverentse, sünnipäevi ja muid erilisi sündmusi. Jääaja Keskus asub Tartumaal Saadjärve kaldal, otse Vooremaa keskmes, mis on tuntud jääaja ja Kalevipoja muistendite järgi. Olete oodatud!
Vaata lisainfot aadressil www.jaaaeg.ee.

Fotod Karin Pai ja Jääaja Keskus.

Hotell Lydia - TripAdvisori nr 1 hotell Lõuna Eestis

Vanalinna atmosfääri ja modernset arhitektuuri ühendav Hotell Lydia asub Tartu Raekoja platsi taga Toomemäe nõlval. Hotell Lydia on superior neljatärnihotell, kus on kokku 70 tuba, erinevaid sauna- ja lõõgastusvõimalusi pakkuv spaa-lounge, fitness-klubi - kõik ideaalseks ja hubaseks puhkuseks ja seda mitte ainult sügis-talvel.
Restorane koondava gastronoomia teejuhi White Guide poolt parimaks Tartu restoraniks tituleeritud restoran Hõlm ootab Sind hotell Lydia teisel korrusel koos maalilise vaatega Raekoja platsile ja Toomemäele. See on koht, kus igaüks tunneb end oodatuna. Peakokk Lauri Ülenurme poolt juhitav köök loob maitseelamusi, kõik detailid on hoolikalt läbi mõeldud, valmistatud ja serveeritud. Restoran üllatab retseptidega, mis pärinevad Lydia Grünmann Holmi 1925.-26. aastal kirjutatud retseptikogust. Autori nimest on inspireeritud ka restorani nimi - Hõlm.
Eriliste sündmuste tähistamiseks suuremale seltskonnale on hotellis tipptasemel heli-, valgus- ja videolahendustega sündmuskeskus. Lydia hotelli sündmuskeskus on suurepärane koht tähtpäevade, vastuvõttude, seminaride või konverentside korraldamiseks. Oma elegantse ja pilkupüüdva sisekujundusega on sündmuskeskus ideaalne koht ka pulmade pidamiseks.
Oled kutsutud seda kõike ise kogema! Tähista vana-aasta lõppu ja uue algust restoranis Hõlm! Aastavahetuspeo keskmes on pidulik õhtusöök, mille on kokku pannud peakokk Lauri Ülenurm oma meeskonnaga. Meeleolu loob särav MAIA VAHTRAMÄE
Vaata lähemalt ja broneeri www.lydia.ee


Herb Spa – tükike maapealset paradiisi emajõe kallastel

Tartus hotellis Dorpat asuv Herb Spa on tükike maapealset paradiisi Emajõe kallastel, kus peatada aeg ja olla iseendaga. Spaakülastus koos sõbranna, sõbra, kallima, pereliikme või kolleegidega on hea võimalus võtta üheskoos aeg maha ja nautida üksteise seltskonda. Häid emotsioone on ikka tore armsate inimestega jagada ja selleks pakub suurepäraseid võimalusi Herb Spa kinkekaart. Sobiva väärtusega kinkekaardid on mugavalt saadaval Herb Spa e-poes.
Põhjamaiselt karge ja puhas keskkond ning hoolega valitud hoolitsused aitavad taastada meelerahu ja peletada argiväsimuse.
Spaa hoolitsuste nimekiri on väga mitmekesine: spetsiaalsed hoolitsused nii meestele, naistele kui ka lastele: massaažid, näo- ja kehahoolitsused, käte ja jalgade ning vannihoolitsused. Spaaelamuse muudab täiuslikuks võimalus, et kõiki hoolitsusi saab nautida ka kahekesi koos olles hubases duaalruumis.
Soovitame Herb Spa hoolitsuste broneerimist ka enne aastavahetuspidu Hotellis Dorpat. Aasta toredaimal peol lõbustab Teid Veikko Täär ja tantsutab Kaire Vilgats & Estraadiraadio, tuju hoiab hommikuni üleval DJ Kalev K.

Jaga
Kommentaarid