Sotsiaalmeedia populaarsus mitte ainult ei laienda meie võimalusi igal võimalikul hetkel teistega suhtemiseks, vaid aitab ka teised oma eksootilise reisi juhtumistesse igal hetkel kaasa tõmmata.

Ükskõik kus maailmas saame me võtta ühendust kojujäänutega ja näidata neile, milline mõnus puhkus meil on helesinise taeva all kirkas päikesepaistes.

Hiljutine Facebooki uuring näitas, et enamus postitusi ongi nüüd seotud puhkuse ja reisidega. Üle 90 protsendi reisiteemalistest sissekannetest on tehtud aga reisil olles kohapealt.

Koostasime nimekirja meie arvates kõige ärritavamatest Facebooki postitustest, kui neid loevad kojujäänud. Seda ei maksa muidugi väga tõsiselt võtta, aga mõnikord on need koju mahajäänutele ärritavad tõesti.

Mõnus ilmateade

Talvekülm on juba kontide vahele pugenud, paksud kuued tuleb õue minnes selga ajada ning taevast sajab vaheldumisi tahket ja vedelat ollust - mis on sellises olukorras kõige meeldiülendavam teade sõpradelt? Jah, loomulikult ilmateate postitamine Dubaist, kus on mõnusalt 26 kraadi sooja ja päike. Tõesti, me oleme nii õnnelikud, et sul õnnestub päikese käes puhkust veeta, sel ajal kui meie päevad siin on aina lühemad ja süngemad. Nii õnnelikud.

Olen lennujaamas!

Sul on lennujaamas paar igavat tundi vaja surnuks lüüa ning mõistagi tuleb kõigile oma sõpradele sel ajal näidata, kus oled ja kuhu põnevasse kohta on minek.

Selfie´d ja braggie´d

Selfie ehk pilt iseendast on saanud nii iseenesestmõistetavaks, et see sõna on nüüd jõudnud ka Oxfordi sõnaraamatusse. Puhkajad on kõige agaramad seda tüüpi piltide klõpsijad. Tavaliselt kantakse selfie pildisessioonil ujumisriideid, suuri päikeseprille ja üleolevat naeratust. Postitatakse kiiresti kohe pärast kohalesaabumist, nii et selliste piltide kohta on kasutusele tulnud veel üks uus mõiste - braggie ehk kadedakstegev reisifoto iseendast otse sündmuskohalt.

Vaata mu mugavat hotellisviiti

Sul on šokolaadikomm padjal, konditsioneer töötab. Meie aga, kes me peame seda kodus vaatama, tõmbame pärast lõdisedes topelt-suleteki peale ja vannume vaikselt. Nii hea meel, et keegi on sellises mõnusas kohas.

Lendamine äriklassis

Tänud selle pildi jagamise eest, kus ulatatakse sulle tasuta klaas šampanjat enne lennuki õhkutõusmist. Tõesti, oled oma aega hästi ära kasutanud seda pilti meie kõigiga jagades.

Insta-lobi

Me just praegu leiutasime selle sõna - sest Instagramipiltide postitamine toitudest, mida puhkaja reisil parajasti sööma hakkab, väärib eraldi sõnaühendit. Sest meile tõesti ei paku huvi see praad, mille just ostsid Mallorca rannabaarist.

Kokteilid basseini ääres

Selge pilt - sul on parasjagu käsil romantiline rannaromanss armsa Antigua rannamajakese ees. Juhtub ka parimate inimestega...

Sina, su varbad ja imeline rannavaade

Sellest oli tõesti puudu vaid üks detail, mis pani mind lõplikult ära armuma sellesse imelisse randa ja türkiissinistesse lainetesse - muidugi on see detail need varbad rannaplätudes, mis muretult liiva seest üles pildile on tõstetud. Suurimad tänud.


Hea lugeja, kas on veel mõni ärritav reisipilt, mida sa Facebookis näha ei tahaks? Anna kommentaariumis teada.