San Antonio rahvaarvult USA seitsmes ja Texase osariigi teine linn. Osariigi pealinnast Austinist lõunas asuvas San Antonios elab rohkem kui 1,4 miljonit inimest, mis on rohkem kui päris-Eestis kokku.

Estonia asub linna lääneosas 151. maantee läheduses paiknevate ostukeskuste ja meelelahutusasutuste piirkonnas. Seal on oma park, mänguväljak, spordikeskus, ujumisbassein ja matkarajad.

Kahekorruseline kolme magamistoaga, suure köögi ja söögitoaga maja, mida kinnisvaraportaali Meritage Homes kodulehel müüakse, maksab 239 995 USA dollarit. Hoone ülemisel korrusel on suur garderoob ja mängude tuba, kirjeldatakse kodulehel. Fotosid müügis olevast majast kahjuks ei esitleta.

Eesti Ekspress kirjutas San Antonios asuvast Estoniast 2008. aastal. Koht sai oma nime väidetavalt tänu elurajooni arendajate tuttavale, kes oma Euroopa reisi käigus ka Eestit külastas ja meie kodumaa ilust üllatus. Ja kui juba piirkond sai nimeks Estonia, olid Eestiga seotud tänavanimed sellele loogiline jätk.

Estonias asuv Petseri park (viide sellele, et enne nõukogude okupatsiooni kuulus tänane Vene linn Eestile), Estonia värav, Vormsi vaateplatvorm, Rapla ristmik ja Tõrva järsak.

Google Street View näitab, et majad on Estonias tavalised ameerikalikud kodud. Paikkond ei erine ülejäänutest suurt millegi poolest, vaid mõnede tänavanimede hääldamine on inglise keelt rääkijatele pisut keerulisem.

Allikas: estonianworld.com