Tänu sellele on airBalticu klientidel pea pool miljonit lisakohta aastas sihtkohtadesse nagu Barcelona, Ateena, Dublin, Istanbul, Odessa, Simferopol, Dublin, Tel Aviv ja mitmed teised, teatas lennufirma.

“Meie klientidel on alati olnud suur nõudlus populaarsete puhkusesihtkohtade järele Euroopas, Lähis-Idas ning SRÜs ning lennukeid vahetamata vaatasime hoolikalt üle pakkumises olevate turisti- ja äriklassi istekohtade proportsioonid, et pakkuda enam reisivõimalusi. Olemme hoolikalt kohandanud äriklassi ning selle tingimusi populaarsetel liinidel, et tuua saadavale pea pool miljonit lisakohta turisti- ja Basic klassi reisjatel taskukohase hinnaga,” ütles airBalticu müügi- ja turundusosakonna vanem asepresident Michael Grimme.

Lisakohad võetakse kasutusele ning äriklassi tingimusi kohandatakse alates juulist lendudel Riiast Ateenasse, Barcelonasse, Dublinisse, Istanbuli, Odessasse, Simferopolisse, Tel Avivi, Helsingisse, Lappenrantasse, Palangasse, Turusse, Tallinna, Vilniussesse, Kaunasesse, Tamperesse, Vaasasse, Bergenisse, Billundisse, Aalesundi, Chisinausse ning Umea, Oulu ja Stavangeri lennujaama.

airBalticu võrgustikus on 60 sihtkohta, millest igaühe kaudu on võimalik mugavalt läbi Riia kodubaasi lennata järgmistesse sihtkohtadesse Euroopas, Skandinaavias, Venemaal, SRÜ riikides ning Lähis-Idas.