airBalticu personali vanemasepresident Daiga Ergle: “2017 on juba airBalticu jaoks väga põnevaks aastaks kujunenud – meie liinivõrgustikku on lisandunud 13 uut sihtkohta, mis parandab kogu Baltikumi lennuühendust, maailma kaasaegseim lennuk Bombardier CS300 on alustanud edukalt liinide teenindamist ja me teenindame aina enam reisijaid. Muidugi soovime, et talendid liituksid selle ainulaadse arenguga.”
Avatud uste päeval otsitakse ennekõike noori professionaalne, kes sooviksid liituda airBalticu auhinnatud pardameeskonnaga. Selle raames ei nõuta kandidaatidelt enne külastamist avalduse täitmist, piisab vaid, kui võtta CV, isikut tõendav dokument ja saabuda valimisprotsessile. Lisainformatsiooniks saavad soovijad külastada airBaltic´u värbamislehekülge.
airBaltic on tugevdanud oma positsiooni Eestis, pakkudes otseliine Tallinnast Pariisi, Viini, Amsterdami, Riiga ning Vilniusesse. Osana Horizon 2021 äriplaanist opereerib airBaltic 11 otseliini Tallinnast ja Vilniusest järgmisel viiel aastal, mida on võimalik kombineerida lendudega läbi Riia.