Sydney on üks esimesi suurlinnu, kust uudistesse saabuvad esimesed ilutulestikupildid. Sel aastal korraldati kuldse ja hõbedase palmi kujuline troopiline tulevärk, mida jälgis poolteist miljonit inimest. Aastavahetuseks minnakse lahe äärde, kust on tulevärk üle vee kõige paremini näha. Ilutulestik lastakse taevasse Lahesillalt, ooperimaja juurest ja sadamakaidelt.

Vaata selleaastast ilutulestikku siit:

Uus-Meremaal Aucklandis loetakse Sky Toweri teletornil minuteid uue aasta saabumiseni. Südaööl paisati sealgi taevasse suur tulevärk. Näha saab vaatemängu üle linna igalt poolt, kust avaneb hea vaade teletornile.

Hong Kongis kogunetakse samuti Victoria lahe äärde, et jälgida kesklinna pilvelõhkujatelt lastavat üht maailma suurimat tulevärki. Raketid lastakse taevasse lisaks 1. jaanuari saabumisele ka Hiina kalendri järgi saabuva uue aasta puhul 19. veebruaril.

Pekingis loendatakse minuteid ja sekundeid uue aastani Olümpia pargis. 2022. aastal toimuvad siin taliolümpiamängud. Esinevad iluuisutajad ja olümpiavõitjad. Samuti on alati ülekanne ka Hiina müürilt, kus esinevad tantsijad ja tehakse ilutulestikku.

Jaapanis hakkavad südaööl templites kellad lööma 108 korda järjest, mis tähistab kiusatuste arvu budistlikus maailmas. Miljonid inimesed kogunevad linnades templite juurde, et paluda uuelt aastalt tervist ja õnne. Muidugi algab südaööl suurejooneline ilutulestik. Tokyos lasti uue aasta saabumise puhul taevasse ka heeliumipallid.

Lõuna-Aafrika suurimas linnas Johannesburgis on tekkinud komme heita mittevajalikud asjad - näiteks mööbel ja katkised kodumasinad - aknast alla. Kõige enam on selline traditsioon levinud Hillbrow linnaosas. Sellest ohutum traditsioon on Joburgi karneval, mis toimub juba kolmandat aastat.

Londonis kogunevad inimesed Thamesi kaldale, et jälgida vastaskalda ilutulestikku. Kui Big Ben lööb keskööd, algabki suurejooneline tulevärk.

Samal ajal aga täituvad Edinburghi tänavad pidutsevast rahvast, kes tähistab kolmepäevast festivali Hogmanay, mis on alguse saanud viikingite ajast, kui tähistati talvise pööripäevaga saabuvat valguse võitu pimeduse üle. Festival algab tõrvikurongkäiguga, milles osalevad ligi 35 000 inimest.

Rio de Janiero aastavahetuse pidustustest võtab osa miljon inimest. Kogunetakse Copacabana kuldsete liivadega rannale, kus mitukümmend lauljat ja ansamblit astuvad üles koos DJ-dega kolmel suurel laval. Pidu kestab 2015. aasta esimese troopilise päikesetõusuni. Ilutulestikku lastakse merel seisvatelt laevadelt. Rahvas riietub uue aasta vastuvõtuks valgesse, et tuleks rahulik ja hea aasta.

New Yorgis kogunetakse Times Square´ile, kus uuel aastal laskub taevast alla hiiglaslik Waterfordi kristallkera.