Jõhvi balletifestival
X Jõhvi balletifestivali raames toimub reedel Mihhail Fokini lühiballettide õhtu, laupäeval Moedisainerite Diana Denissova ja Mammu Couture moeetendus, George Balanchine'i lühiballettide õhtu ning pühapäeval laste ballettigala.
Vaata lisa SIIT.

Narva Kevadlaat
Narva Joaoru puhkealal ja Promenaadi territooriumil toimub laupäeval traditsiooniline Narva Kevadlaat, kus Eesti, Läti ja Leedu kaupmehed ja käsitöölised pakuvad tooteid igale maitsele. Laadal astuvad üles erinevad esinejad ja toimuvad võistlused nii lastele kui täiskasvanutele.
Vaata lisa SIIT.

Valga heategevuslik piirilaat
Laupäeval ja pühapäeval Valgas peetava laada tegevus toimub piki piiri ja kauplemine toimub nii Eesti kui ka Läti poolel. Heategevuslikul piirilaadal toimub lihatoodete konkurss ja grillimisvõistlus "Piirideta grill”, laadalt ei puudu ka kultuuriprogramm nii noortele kui vanematele.
Vaata lisa SIIT.

Pärnu ooperimuusika festival PromFest
Rahvusvahelise ooperimuusika festivali PromFest raames toimuvad alates reedest lisaks ooperiproduktsioonile erinevad kontserdid, meistriklass lauljatele ja kinoseansid.
Vaata lisa SIIT.

Tartu Autorilaulufestival Mailaul 2017
Neljapäevast laupäevani vältaval Tartu rahvusvahelisel autorilaulu festivalil Mailaul 2017 jagavad oma loomingut mitukümmend lauljat-laulukirjutajat Eestist ja välismaalt.
Lisainfot leiad SIIT.

Seto pitsi päevad
Reedel avatakse Seto Talumuuseumis XXIV Seto pitsi konkursitööde näitus “Seto pitsis on õrnust ja ilu”.
Vaata lisa SIIT

Rogosi mõisa kevadlaat Võrumaal
Pühapäeval peetakse Võrumaal Haanjas asuva Rogosi mõisa kevadlaata, kus lisaks kauplemisele on mõisa siseõuel avatud mõisa muuseumid, töötuba ja toimuvad giidiga ringkäigud.
Lisainfot näeb SIIT.

Elektroonilise Pärimusmuusika Festival Viljandis
Laupäeval Viljandi Pärimusmuusika Aidas toimuval festivalil tuuakse osalejateni põnevad loengud, rütmikad ansamblikoosseisud ning suurepärased instrumentalistid, kelle lemmikpilli helisid saadavad elektroonilised laengud ja kõlad.
Lisainfot leiad SIIT

Kevadine jüripäev Värskas
Laupäeval tähistatav kevadine jüripäev on Värska piirkonna olulisim kirikupüha. Päev algab teenistusega, mille järel suheldakse haudadel ja jätkub kirmas leelokooridega kiigeplatsil. Külalistel palutakse tulla väikeste gruppidena ja austada kohalikke kombeid.
Lisainfot leiab SIIT.

Vaata tuhandeid teisi sündmusi ja paiku, mida Eestis külastada aadressilt puhkaeestis.ee.