Stella Soomlais pagasi silt The One That Travels, 20€

Oled väsinud erinevate lennufirmade paberist pagasilipikute täitmisest? Stella Soomlaisi disainitud pagasi silt sobib nii meestele kui naistele ja on parajalt multifunktsionaalne. Ajal, mil sa ei reisi (tõsi juhtub vahest!), saad seda kasutada näiteks visiitkaardihoidjana. Nahast pagasisildi värvivalik on kui vikerkaar, vali enda oma!

Ööloom näotekk Kitty Cat, 29€

Pea võimatu on magada lennukis või suurte akendega hotellis ilma näotekita! Oleme proovinud, ei toimi. Seega on Ööloom reisikotis asendamatu. Travely lemmikud on veel Black Fox ja Koala. Koala näomaski tellides saad toetada ka Tallinna Loomaaeda, nii et win-win igal juhul!


Sweet City Break 3D šokolaad, 25€
Kuidas maitseb Tallinn? Tuleb välja, et nagu šokolaad! Kui ise Tallinnat nahka pista ei soovi siis on 3D Tallinna siluett suurepäraseks kingituseks üks kõik kuhu reisid. Hoia väärt šokolaadi +18 kuni +20 kraadi juures, muidu sulab Tallinn ära.

LUSH Boom! hambapesutabletid
Kes on öelnud, et hambapasta peab tegelikult ka pasta olema? LUSH on traditsioonilise tuubi hüljanud ning loonud hoopis värsked mõnusate maitsetega nutikad hambapesutabletid. Need hästi maitsvad tahked hambapastad ei vaja eraldi tuubi, vaid on pakendatud keskkonnasõbralikku pakendisse, kaaluvad vähe ja on kahtlemata reisihullude lemmikud! See on ju perfektne lahendus, et hambad oleksid puhtad, hingeõhk värske ning naeratus alati särav. Boom! tabletid paistavad silma ka eripärase maitsega – tavapärase piparmündi asemel leiad pakendist hoopis musta pipra õli ning tšilliga vürtsitatud pastillid. Valikus on ka “igavamaid” mündise mekiga tabletikesed!

5. Tuul x Vanatool kosmeetikakott, 120€

Vanatooli ja Tuul koostööna valminud limiteeritud koguses nahast kosmeetikakotid on tõelised Travely lemmikud! 3mm paksune Rootsi loodussõbraliku tehase Tärnsjö Garveri taimparknahk on extra greasy, mis hülgab suurepäraselt vett ja mustust. Kosmeetikakoti värvi kutsub Tuul hellitavalt vintage punaseks. Mõõdud: 13,5cm x 10cm x 13,5cm

6. Tuul tahke šampoon, 12€
Reisisellide parim kaaslane on tahke šampoon, mis ei võta ruumi niigi väikses käsipagasi vedelike kotis. Seedri ja vetiveeriaga seebi võib julgelt kotti pista ning turvakontrolli astuda. Antiseptilise toimega seeder toniseerib nahka ning vähendab mitmeid nahaprobleeme nagu akne, dermatiit, ekseemid jm. Vetiveeria on teada-tuntud depressiooni ja närviväsimuse vähendaja.

7. Kelpman Textile pleedid ja sallid, erinevate hindadega
Lennukis võib olla tõeliselt külm seega on hea alati käelatuses hoida pleedi või salli. Kodumaised tootjad on siin teinud head tööd ning Mare Kelpmani tekstiilid on reisil asendamatud. Kuna tegu on tõeliselt kvaliteetsete toodetega, siis on rõõmu aastateks.

8. Vichy Slow Age päevakreem, 50 ml, 39€
SPF 25ga värskelõhnaline päevakreem on tõeline turgutus peale pikka lennureisi! See on tõeliselt mitmekülgne kuna sobib nii meestele kui ka naistele ning kõigile alates 30. eluaastast. Aeglustab ja korrigeerib nähtavaid vananemise märke: peened jooned, kortsud ning tumedad laigud vähenevad märgatavalt. Lisaboonusena muudab naha tõeliselt ühtlaseks, ei mingeid punaseid või ketendavaid piirkondi näonahal! Sobilik ka tundlikule palele, sest on testitud dermatoloogilise järelvalve all. Olgugi, et sisaldab SPFi, siis rannapuhkuse ajal kasuta päiksekreemi kindlasti lisaks.