1) 18-aastane usaldusväärne firma, kes üllatab laia sihtkohtade valikuga

Tänapäeval alustatakse reisipakkumiste otsimist sageli Google'ist või sotsiaalmeediast. Tõepoolest, guugeldades võib sattuda päris mitmete esmapilgul huvitavate pakkumiste peale. Hinnadki võivad olla päris head, aga kui firmanimi on võõras ja nende tegemistestki suurt midagi ei tea, tekib tahes-tahtmata väike hirm, kas neis ja nende pakutavas saab ikka täiesti kindel olla. Aurinkoga seda küsimust pole, sest firma tähistab sel aastal juba oma 18-ndat sünnipäeva. See näitab, et neid võib julgelt usaldada. Kindlust lisab seegi, et Aurinko on Soome suurima ja vanima reisikorraldaja Aurinkomatkat OY tütarfirma, kuuludes nendega Finnairi kontserni. See tähendab, et lisaks Tallinnast algavatele reisidele pakub Aurinko väga suurt valikut reise algusega Helsingist.

2) Sel suvel saab esimest korda Tallinnast otse Kreetale lennata Finnairiga

25. juunist 30. juulini lennutab Aurinko koos Finnairiga kõik soovijad Tallinnast otse Kreetale Haniasse. See, et Kreetale saab lennata Finnairi otselennuga, on märk kvaliteedist. Aurinko loodab seejuures, et juba järgmisel aastal saab Tallinnast otse Finnairiga veel rohkematesse sihtkohtadesse lennata. Nii et tegelikult tasub Aurinko kodulehel aasta ringi silma peal hoida.

Vaata lähemalt siit.

3) Suvel lai valik reise Kreekasse, Itaaliasse, Rumeeniasse, Makedooniasse, Hispaaniasse, Horvaatiasse

Või äkki hoopis Küprosele? Valik on kirju. Jah, just täpselt nii hästi on Aurinko puhkuste kõrgajaks valmistunud. Tõenäoliselt on Eestis paar ilusat nädalat igal suvel, aga see, et soojad suveilmad just sinu puhkuse ajaks kukuvad, on paras loterii. Seepärast tasub võimalusel endale preemiareis lubada ning mis oleks mõnusam, kui veeta nädal või kaks kuldsetel liivarandadel, mis kostitavad nii päikese, toidunaudingu kui ka kultuuriga. Maaliline Horvaatia, kultuurist pulbitsev Kreeka, Balkani süda Makedoonia, Rumeenia Riviera, armastusejumalanna Aphrodite sünnipaik Küpros, puhkusepärl Itaalia, alati päikseline Hispaania – valik on sinu ... ja nii lai, et kindlasti leiab igaüks koha, mida pole veel avastanud.

Vaata lähemalt siit.

4) Pakub ainsana Eestis talvehooajaks otselende Gran Canariale

Aurinko talvehooaeg tuleb suure uudisega – üle pika aja pakutakse taas reise Gran Canariale. Aurinko on ainus reisikorraldaja, kes sinna otse Tallinnast lendab. Ja tõepoolest, Gran Canarial leidub tegemist kõigile – mudilastest nende vanavanemateni. On nii linnu kui ka rannakuurorte, soovi korral nii rahulikku olemist kui ka aktiivset tegevust. Maspalomas ja Meloneras ootavad kõiki golfisõpru, olles tuntud heatasemeliste golfiväljakute poolest. Ühtaegu on Maspalomas ideaalne paik perepuhkuseks – mitmekesiste harrastusvõimaluste kõrval ootab avastamist teemapark Holiday World. Meloneras sobib aga eelkõige täiskasvanud puhkajatele, sest kuurordi tõmbenumbriks on kasiino ning piirkonna parim ostukeskus. Playa del Inglés meelitab aga oma kuuekilomeetrise sametise liivaranna ning mitmekülgse meelelahutusega.

Vaata lähemalt siit.

5) Viib aastavahetuseks lühireisile Lissaboni

Mida vanemaks saad, seda üksluisemaks ja igavamaks näib aastavahetus muutuvat. Rääkimata sellest, et lõpevad otsa ideed, kuhu küll seekord oma seltskond kokku vedada. Tuleb tuttav ette? Tõenäoliselt oled siis isegi mõelnud, mis oleks, kui veedaks sel aastal aastavahetuse kuskil mujal. Aurinko kutsub juba praegu aastavahetusplaane tegema. Nimelt lennutab Aurinko huvilised juba 28. detsembri varahommikul Lissaboni, et sealt siis 2. jaanuari öösel tagasi tulla. Lissabon sätib end pidustuste rüüsse juba mõni päev enne aastavahetust, et siis linnaväljakul Praça do Comérciol kontsertide ja teiste muusikaüritustega suursündmuseks meeleolu tõsta. Ja mitte ainult! Paar päeva enne aastavahetust kogunevad Lissaboni tänavatele ka kõik spordisõbrad, et joosta üks järjekordne Saint Silvesteri ühisjooks – üks vanimaid ja sümboolsemaid jooksuüritusi Portugalis, mis sai alguse juba 1925. aastal. Nii et uusaastalubadusega tervislikku eluviisi harrastama hakata ei pea sugugi 1. jaanuarini ootama.

Vaata lähemalt siit.

6) Pakub põnevaid kombineeritud kaugreise, kus ühe puhkusereisi jooksul saab kogeda nii suurlinna melu kui ka erakordset loodust

Reisiplaane tehes on tihti raske otsustada, millist puhkust eelistada. Ühelt poolt tahaks rannas peesitada ja nautida eksootilist loodust, teisalt kogeda suurlinna melu. Siinkohal tulebki appi Aurinko, kelle reisivalikus on ka kombineeritud reisipaketid. Nii võid avastada samal reisil Delhit ja Andamani saari – tutvuda rikkaliku kultuuripärandiga India miljonilinnaga ning külastada avastamata loodusparadiisi. Niisamuti saad ühe reisi jooksul nautida Kuuba parimaid pärle, Havannat ja Varaderot. Miks mitte ühendada aga ka aktiivne Kuala Lumpuri, Penangi ja Melaka ringreis rahuliku rannapuhkusega Langkawil? Eksootilise puhkuse armastajatele on Aurinko kokku pannud Filipiinide ringreisi, kus ühe reisi vältel külastatakse Luzoni saart põhjas, Cebut ja Boholit saarestiku keskosas ning Palawani läänes. Kõikidel kaugreisidel on kaasas eestikeelne giid.

Vaata lähemalt siit.

7) Kõikides sihtkohtades on kohapeal eestikeelsed reisiesindajad ning pakutakse ka eestikeelseid ekskursioone

Ilmselt tuleb paljudele tuttav ette olukord, kus reisil kohapeal selgub, et infotund ei olegi selles keeles, mis ootasid või eeldasid. Seepärast tasubki juba kohe alguses kindlaks teha, et kohapeal oleks eestikeelne reisiesindaja, kes saab sinuga vajalikku informatsiooni jagada. Aurinkos on selline inimene olemas igas sihtkohas. Lisaks pakutakse eestikeelseid ekskursioone, mis tähendab, et Aurinkoga saavad julgelt ekskursioonile minna ka need, kellel võõrkeelte oskus kasin.

Need seitse on aga ainult osa põhjustest, miks Aurinko enda reisikorraldajaks valida. Selleks, et kõigi pakkumistega tutvust teha, külasta Aurinko kodulehte.

PS! Enne kodulehele uudistama minemist teadmiseks, et Aurinkol on sünnipäeva puhul oma klientidele ka vahva üllatus varuks. Kõigi vahel, kes ostavad reisi ajavahemikus 03.–17.06, loositakse välja kümme ekskursiooni sihtkohas.

Jaga
Kommentaarid