1. Tetiaroa atoll
Omanik: Marlon Brando

Tetiaroa saar asub Prantsuse Polüneesias, mis kuulub tuulepealsete saarte sekka (koos Mehetia, Tahiti, Moorea ja Maiao saarega). Aastate jooksul on sellest saarest saanud super luksuslik kuurord, mis on samas ka öko-sõbralik. Saar asub umbes 30 miili kaugusel Tahitist ja jäi Marlon Brandole silma kui ta oli võtteplatsiotsingul 1962 aasta filmiks "Mutiny on the Bounty".

2. Mago saar
Omanik: Mel Gibson

Mago saar asub Fiji's ja selle pindala on 22 km2. Mel Gibson soetas saare endale 2005 aastal umbes 15 miljoni dollari eest. Saarel ei ela peale mõne saare eest hoolt kandva inimese mitte kedagi. Erilisi vaatamisväärsusi ja tegevusi saarel ei ole, kuna alates ostust on saar jäätud sisuliselt puutumatuna.

3. Little Hall’s Pond Cay
Omanik: Johnny Depp


Johnny Depp on kuulus "Kariibimere piraatide" filmist ning selle võtete ajal armus Depp ka Bahama piirkonda, mis viis ta 2004 aastal ideeni osta sinna kanti oma isiklik saar. Ta ostis Little Hall’s Pond Cay saare 3,6 miljoni dollari eest ja nüüd võib tunda ta end seal paparatsode eest varjatuna.

Depp on saare kuus randa nimetanud järgmiste lähedaste inimeste nimede järgi: abikaasa Amber, lapsed Lily Rose ja Jack, tema sõber ja mentor (Marlon) Brando ning lähedane sõber Hunter S. Thompson (Gonzo rand).

4. Blackadore Caye
Omanik: Leonardo DiCaprio

Blackadore Caye

Atlandi ookeanis asuva saare ostis Leonardo DiCaprio 2005 aastal 1,75 miljoni dollari eest. Saare avastas DiCaprio aga oma Cayo Espanto puhkuse ajal 2004 aastal. Blackadore Caye saar oli populaarne kalurite seas, kuid kannatas ülekalastuse ja metsa hävitamise all.

Nüüd kavatseb DiCaprio avada Blackadore Caye kui öko-sõbraliku saarena, kus asuvad suurepärase merevaatega villad, tehes aga saare loodusele suure teene läbi külaliste poolt mangroovide ja põlise mererohu ümberistutamise.

5. Rooster Cay

Omanik: Eddie Murphy

Rooster Cay on 15-aakrine saar, mis asub 5-minuti kaugusel Nassau'st, Bahamasest. Koomik ja näitleja Eddie Murphy ostis saare 15 miljoni dollari eest 2007 aastal.

6. Musha Cay
Omanik: David Copperfield

150-aakrine Musha Cay saar asub umbes 100 km kaugusel Nassaust ning kuulub maailmakuulsale illusionistile ja mustkunstikule, David Copperfield'le. Copperfield ostis saare 2006 aastal 50 miljoni dollari eest ja on muutnud saare kuurordiks, mida saab kas üksi või grupiga (suuruses kuni 12 inimest) privaatselt 37 000 dollari eest öö (minimaalselt 4 ööks), välja rentida. Juhul kui sa tahad rohkem sõpru kaasa võtta, siis kuni 24 inimese majutamine maksab 52 500 dollarit/öö.

Saarel asuvas kuurordis on viis "istanduse tüüpi" villat, üks mõis ja sadamale vaatega klaasist hoone, mida kasutatakse restorani ja klubimajana. Seal asub ka ruumikas söögituba, hommikusöögi veranda ning mängutuba.

Allikad: Private Island News, Ecowanderlust, Chirkup, The Luxury Post, whenonearth(.net)