Ligi kolmkümmend tükki kooki ja kolmkümmend tassi kohvi võib olla pisut liig - aga viiega peaks ikkagi suutma hakkama saada! Meie plaanime Pelgulinne Avatud Hoovides maailma maitseid ja elamusi küttima minna nendesse:

Positiivi galerii (pildil)
Roo 21a

Avatud on vanade fotode näitust Pelgulinnast ja tegutseb kohvik!

Jaak Juske Pelgulinna ajalookohvik
Heina 49
Pühapäeval kella 11-17 on Heina 49 hoovis avatud Pelgulinna ajalookohvik. Jaak Juske näitab vanu pilte Pelgulinnast ja räägib piirkonna põnevast ajaloost. Hoovikohvikust saab osta majarahva poolt tehtud head ja paremat. Lapsed saavad aga hullata mänguväljakul:)

Pelglik Härg
Härjapea 25
Juba teist aastat avab oma uksed hoovikohvik "Pelglik Härg". Kindlasti on ka sel aastal pakkumisel juba kuulus oivaline seenepirukas, maitsev rabarberikook ja palju muud, mis teie maitsemeeli paitavad.
Lisaks kohvikule on avatud ka kirbukas.

Jaapani toidud
Heina 8
Pelgulinna hoovikohvikute päeval, 29. mail avab viieks tunniks väravad ka Heina 8 hoov. Pädaste restoranis endale nime teinud tippkoka Maido Maiste käe all valmivad hõrgud jaapanipärased road, otse Heina 8 köögist tulevad käsitööjäätised ja kodused küpsetised, mida kõike saab alla loputada värske rabarberijoogi ja kuuma tee või kohviga. Toidukraami on piiratud koguses, varasematele saabujatele suurem valik!

Retrogurmaan
Õle 2
Menüüs on kalaroad (vaatame mida meri annab) ja käsitööjoogid humalaga ning ilma.