5. Whitehaveni rand, Whitsunday saared, Austraalia
Whitsundays on saarestik, mis koosneb 74 saarest. Whitehaven on neist suurim saar. Taas on seal meri helesinine ja kaldad mõnusalt liivased. Tegemist on ka Austraalia kõige enam pildistatud rannaga, väidab kohalik turismiamet. See võib vastata tõele, sest rand on saanud maailma parima tiitli nii 2014. kui 2013. aastal.

Whitehaveni rand Austraalias

See on tõeline paradiisisaar nii surfajatele kui rannapuhkuse nautijatele. Lisaks käib õhtul vilgas ööelu. Väga väikesele saarele on mahutatud kõik eluks vajalik ja tegevust leiab nii sportlikum kui laisem turist. Isegi eestlasi võib sel saarel püsivalt kohata. Boracay (avapildil) on kõigest seitsme kilomeetri pikkune.

White Beachil asuvad rannapromenaad, restoranid, hotellid, baarid ja muud meelelahutusasutused. Pisikesel saarel on kokku üle 500 hotelli ja kindlasti leidub igale hinnaklassile sobiv öömaja.


Anse
nimetab
parimaks saareks
. Seišellid on ka eestlaste jaoks eksootiline rannaparadiis.
Seishellid.

Kuuba populaarsus kasvab kiiresti ja selle riigi eraldatud eksootika on sellevõrra suuremas ohus. Kuid kohalikud naudivad maailmas ringi rändavate kodanike külaskäike ja hingavad muidu suletud riigis niimoodi muu maailma õhustikku. Playa Paraiso aga pakub meile võimalust kogeda kaua aega omaette elanud riigi ja rahva sõbralikkust ja looduse ilu.

"Paraiso" tähendab tõlkes muide paradiisi.

Kuuba.

Baia do Sancho on valitud TripAdvisori kasutajate poolt 2015. aasta parimaks rannaks. Tõesti, tegemist on ülimalt hea rannapuhkuse kohaga. Et selles veenduda, käi ise kohapeal ära!

Playa do sancho