Veealuse magamistoaga hotell

Zanzibaril pemba saarel asuva Manta Resorti veelauses magamistoas võite und oodates lammaste asemel värvilisi kalu lugeda - ja selleks ei pea isegi mitte silmi kinni panema. Tuba asub üheksa meetri sügavusel ning hommikusöögiks saab tõusta veepinnale luksuslikule tekile.

Soomes asuv hotell Kakslauttanen pakub võimalust veeta öö klaasigludes - nii ei pea virmaliste vaatemängu jälgimiseks isegi mitte voodist üles tõusma, rääkimata õue minemisest.

Hotel Kakslauttanen

wildsweden.com leheküljelt saab broneerida endale eheda metsamaja. Unistuste hotell kõigile loodusesõpradele ja muidugi ka loodusfotograafidele! Igas onnis on kaks voodit ja ka väike ahi - küll aga peab "hotelli" klient kaasa võtma oma magamiskoti.

Kolarbyn Ecolodge, Rootsi

Kindlasti on ette tulnud, et peate öö veetma Stockholmis, näiteks järgmist lendu oodates - miks mitte teha seda siis lennukis?
Stockholm-Arlanda lennuväljal on üks lennuk muudetud hotelliks. Jumbo Stay Hotel pakub ainulaadset võimalus magada seal, kus kunagi magada ei tohiks - kokpitis!

Jumbo Stay Hostel

Oled tüdidenud oma tavalisest telgist? Waldseilgarten Hollschlucht viib tekimise uuele tasemele - sõna otseses tähenduses. Saksamaal Pfronteni mägedes asuvas seiklus- ja makakeskuses saad magada telkides, mis ripuvad puu otsas. Telki saab ronida ainult mööda köit - aga kui kord juba kohal oled, on elamus selline, et magama jääda hästi ei raatsigi.

Waldseilgarten Höllschlucht