Riietu mugavalt - ja piisavalt soojalt

Vali oma lennuriided mõeldes mugavusele ja ka sihtkohale.
Lennukites on tihti päris jahe - nii et isegi kui sihtkohas valitseb kuumus, pane oma käsipagasisse ka midagi soojemat. Kui sõidad külmast kliimast troopikasse, siis paki sandaalid ja suveriided käsipagasisse, et saaksid enne lennukist väljumist riideid vahetada ning ei peaks hotellini palavuse käes piinlema.

Paki käsipagasisse hügieenitooted
See on uskumatu, kuidas hambahari ja niiske salvrätt võivad päeva särama panna!
Isegi lühikese lennu järel ei tunne ennast keegi värskena - suuloputusvesi või näo värskendamiseks mõeldud salvrätid võivad teha aga imet ja ei võta kotis liiga palju ruumi.

Joo piisavalt vett
Lennukite õhukonditsioneerid võivad organismi täiesti sassi pöörata - kuiv ja kiskuv näonahk pika lennu järel pole kellelegi üllatus. Püüa päästa, mis päästa annab - tarbi piisavalt vett.

Käed eemale baarist!
Tasuta alkohol lendudel on väga ahvatlev, kuid muudab teie enesetunde ja näonaha kordi halvemaks võrreldes maa peal joodud samade kogustega. Alkohol põhjustab lennukis suuremat dehüdreerumist ja muudab teid vastuvõtlikumaks ka erinevatele haigustele. Jooge parem taimeteed ja tellige see drink maandudes!

Paki oma snäkid kaasa
Ükskõik kui pikk või lühike on lend või kas lennukis pakutakse toitu - ettearvamatuid olukordi ja viivitusi tuleb lennates nii tihti ette, et alati tasub käekotis hoida pakki pähkleid või tumedat šokolaadi. Vältige tugeva lõhnaga toite, nagu näiteks mitmed juustusordid.