1. Udang House, Bali, Indonesia - elu klaaspõrandal

See hotell pakub võimalust vaadata välja enda alt. Klaaspõrandaga numbrituba on jõe kohal, kalad ja muud vee-elukad ujuvad magajast mööda.

2.Ujuvhotell Zanzibaris

Zanzibaris asuv Manta kuurort pole mitte lihtsalt saarel asuv majutusasutus, vaid osa numbritubasid on lausa merel. Ujuv apartment sisaldab boonusena magamistuba allpool veepiiri. Kui ärkad, tervitavad sind akna taga kalaparved.

3. Hotell Kakslautanen - magamine klaaskuplis, akna taga polaaröö

Soomes Saariselkäs asuv omapärane hotell on ehitanud lageda taeva alla klaaskuplid, kus saab voodis selili lamades tähistaevast vaadelda või virmaliste mängu nautida.

4. Magamistuba ja restoran ookeanipõhjas - Conrad Resort

Hilton on merepinnast vaid mõni meeter kõrgemal asuvasse saareriiki rajanud üleujutustekindla kuurorti, mille osa tubasid ja söögikoht asuvad sügaval vee all. Klaaskuppel pakub veealuseid maastikke, tänavamüra ei sega.

5. Elu koopas - Fairy Chimney Hotel, Türgi

Kapadookias elasid iidsed rahvad mäe sisse tehtud koobastes. Neid koobaslinnu sõidavad turistid ka tänapäeval vaatama. Miks mitte aga ööbida ka ise ühes sellises koobaslinnas? Seda võimalust pakub Fairy Chimney Inn.

6. Free Spirit Spheres, Kanada - pallid puu otsas

Puu otsa rajatud hotellid pole enam mingi suur haruldus. Kanada hotell on paigutanud magamiseks puu otsa hiiglaslikud pallid, mis ripuvad trosside otsas. Vancouverist 30 km kaugusel rippuv hotell on avatud aastaringselt.

7. Montana Magica Tšiilis - elu kose all taimede keskel

Tšiilis asuv hotell on kaetud mätastega ja asub paksus metsas kõrgete puude vahel. Seda ei märka enne, kui oled hotelli ette jõudnud. Majutusasutus on tegelikult loodud sellisena looduskaitsealal võimalikult vähe välja paistma. Torn imiteerib väikest kustunud vulkaani. Mäetipust voolab laava asemel välja vesi.

8. Tree House Hotel, Rootsi - kuubik puu otsas

Puu otsas olev hotell Rootsis pääseb tohti veidraimate hotellide ja ka paljudesse disainiedetabelitesse. Numbritoad asuvad puude
külge kinnitatud ehitistes maast kõrgemal. Majutus pole igal
ajal avatud, vaid ettetellimisel ja gruppidele. Mets, kus Treehotel
asub, kasvab Lule jõe ääres, 100 kilomeetrit Luleå lennujaamast.
Kohalikus 600 elanikuga külas on restoran, pood ja külalistemaja.

Toad asuvad 4-6 meetrit maapinnast ja on kinnitatud männitüvede külge puid kahjustamata. Ümbrust proovitakse võimalikult vähe häirida. Üks kuup näiteks on ehitatud peegelpindadega - see peegeldab oma pinnalt
ümbritsevat metsa ja jääb peaaegu nähtamatuks.

9. Sala hõbedakaevandus, Rootsi

Hõbedat ja kulda küll numbritoast ei leia, kuid kaevandusõhustikku küll. Loodetavasti laseb väärismetallide lähedus ikka rahulikult magada.

10. V8 Hotel autohulludele Stuttgartis

Saksa autotööstuse hiilguse keskel saab ka ööbida keset autosid. Hotell V8 pakub numbritube, kus vodi on tehtud autosse.