Nordic Aviationi juhatuse liikme, Erik Sakkovi sõnul on ettevõttel väga hea meel pakkuda reisijatele uusi otselennuvõimalusi, mis kindlasti võimaldab ka Eesti kui turismisihtkoha edukamat tutvustamist ja turustamist Euroopas. „Lisaks on rõõm kasutada siinkohal ära Adria Airwaysi pakutavat Star Alliance platvormi, mis avab eestlastele võimaluse lennata olulisest Euroopa transiitlennujaamast, Münchenist koostöös Lufthansa ja teiste partnerlennufirmadega edasi sihtkohtadesse üle kogu maailma,“ ütles Sakkov.

München, mis on üks Euroopa paremaid lennujaamu ja Lufthansa suuremid baase, pakub suurepäraseid edasilendamise võimalusi. Erinevate lennufirmadega on sealt kättesaadavad 220 sihtkohta 70 riigis ja eriti hea ühendus on sealt Itaaliaga.
Samal ajal on ka München ise atraktiivne sihtpunkt, kust on lihtne alustada puhkusereise Saksamaale, Austriasse ja Tšehhi.
Samas on Saksamaa ka hea turg turistide Eestisse toomiseks.

Saksamaa teise sihtkohta Berliini plaanib firma lendama hakata neli korda nädalas. Lennufirma esindajate sõnul on Berliin keeruline linn, kuna pole hetkel äriliselt atraktiivne. Kuid ka Saksamaal on äri järjest enam pealinna koondumas ning see on puhkusereisija jaoks olnud alati atraktiivne metropol. Põhiline sihtrühm sellel liinil on eestlased – seda nii Eestis kui Berliinis elavad.

Viini hakkab Nordic Aviation samuti lendama neli korda nädalas. Atraktiivne puhkusesihtkoht pakub ka väga häid ühendusi Balkani poolsaare riikidega.

Samal ajal vähendab Nordic Aviation poole võrra lende Amsterdami, ehk senise kahe lennu asemel päevas jääb alles üks. See lend teenib pigem puhkusereisijate huve, päevane väljumisaeg on hea näiteks nädalalõpureisideks.

Hooajalised liinid plaanib Nordic Aviation avada Pariisi ning Vahemere äärse Spliti ja Nice'i.

Nordic Aviation korraldab täna lende kaheksasse eri sihtkohta: Amsterdam, Brüssel, Kiiev, München, Oslo, Stockholm, Trondheim ja Vilnius. Koos uute liinidega kuulub Nordic Aviationi liinivõrgustikku suvehooajal kokku 13 otseliini Tallinnast.

Täpsem lennugraafik on peatselt nähtav Nordic Aviationi kodulehel.