Lisaks rõivastele on näitusel väljas hulk moeaksessuaare kuulsa moeajaloolase Aleksandrs Vasiljevsi kollektsioonist, kuhu kuuluvad 19. sajandi lõpu ning 20. sajandi algusest pärit lehvikud, käekotid, jalanõud, vihmavarjud, sõrmikud, parfüümipudelid, ehted ja teised aksessuaarid, teatas Hill & Knowlton Eesti.

Oktoobri lõpuni avatud näitusel loovad ajastuhõngu ka vanad moefotod, portreed, mööbel, lambid, kodukeraamika ja palju muud kostüümidega harmoneeruvat.

Riia linna nimetatakse hellitavalt ka juugendi pärliks. Enamus linna juugendstiilis hoonetest, mis täna moodustavad suure osa Riia kesklinnast, ehitati 20. sajandi algul.

Riias on ühtekokku üle 800 juugendstiilis hoone, mille autoriteks on peamiselt Läti arhitektid. Parimad näited neist on reas Alberta, Elizabetese ja Strelnieku tänavatel.

Juugendi austajad leiavad Riiast ka juugendi muuseumi ning juugend-restorani Ambiente, mille menus figureerivad sellised hõrgutised nagu haugirull juurviljatarretise ja jõhvika mädarõika kastmega, ulukivorstid jõhvikasinepiga, kartuli-carpaccio, õllene heeringas ning muid üllatavaid kombinatsioone.

Põhjalikku teavet Riia vaatamisväärsuste ja sündmustekalendri kohta leiab aadressilt www.LiveRiga.com, kus saab planeerida oma vaba aega, broneerida lennupileteid ja hotelle ja palju muud.