Tuleme sulle reisimisel või suvitamisel suvilasse või maakoju appi – viibi ükskõik millises Eestimaa otsas, Selver on alati sinu käeulatuses!

Enam kui 70 kauplusega, Hiiumaa rändkauplusega ja toidukaupade kojuveoga üle Eesti oleme alati seal, kus meid parasjagu vajad. Pakume Eesti parimat valikut kodumaiste tootjate toidukaupade valikust ja rikkalikku valikut omatooteid – Selverist leiad alati kvaliteetse ning värske kala- ja lihaleti, inspireerivad valikud suvisteks grilliõhtuteks, ahjusoojad ja krõbedad Selveri Pagarite ahvatlused ning loomulikult meie endi hoole ja armastusega valminud Selveri Köögi salatid, valmistoidud ja peolauavaagnad! Hoia aega kokku ja võta küpsetamiseks, grillimiseks, praadimiseks, vokkimiseks ettevalmistatud road otse Selverist.

Saare Selver

Selveri kauplused asuvad liikluse sõlmpunktides ja on seega lihtsasti ligipääsetavad. Arvestame oma kauplustes sellega, et kõigil oleks mõnus – nii kiireid ampse ostval kui ka suuremaid sisseoste tegeval kliendil. Kaubamaja Grupi osana kehtib Selverites Eesti suurim ja populaarseim lojaalsusprogramm Partnerkaart. Rohkete pakkumiste kõrval annab see eriti mugava võimaluse kaupluses ostud kiirelt ja lihtsasti ära teha. Siin tuleb appi SelveEkspress – Eesti mugavaim iseteenindus, mis on saadaval kõigis meie kauplustes. SelveEkspressi puldiga võid ostud kiirelt juba riiulivahes oma isiklikku kotti skaneerida, poest väljudes jääb üle vaid kaarti viibata ja ongi ostud tehtud!

Kuna suvel saab aeg hoopis teise mõõtme, siis jääb võimalus tellida meelepärane toidukraam sinna, kus parasjagu asud, e-Selveri kojuveoga. Toome kaubad sinu koduukseni üle Eesti. Selveri e-poe toidukaupade valik on täiesti kindlalt Eesti parim – oleme siin palju vaeva näinud, et just värske toidukraam, mida Eesti inimesed nii väga armastavad, oleks meie e-poe valikus kõige parem. Seda juba teatakse.

Selveri reklaampost

Tee oma suvi muretuks koos Selveriga!

Jaga
Kommentaarid