Reisikorraldaja portfellis on kokku ligi 50 sihtkohta — nii tuntud Türgi, Egiptuse ja Kreeka kuurortid kui ka uued sihtkohad Balti riikides. Järgmise aasta talvehooajal plaanib reisikorraldaja alustada lende ka Sri Lankale ja Sansibarile. Ettevõte märgib, et laienemisel on positiivne mõju ka Baltikumi turismituru üldisele arengule. Lisaks Eestile siseneb reisikorraldaja samaaegselt ka Läti ja Leedu turule.

“Mul on hea meel, et saan esindada esimest Ukraina turismiettevõtjat Eesti turul. Oleme omas valdkonnas suure kompetentsi ja kogemusega tegija. Oleme teinud laienemiseks ulatuslikke ettevalmistusi ning tunnen ühtlasi suurt vastutust, sest me kõik teame, mida Ukraina praegu läbi elab. Tegevuse alustamine Baltikumis on ühtlasi võimalus ukrainlastele töökohad säilitada ja toetada riigi majandust, sest Ukraina võitleb praegu meie kõigi tuleviku eest,” ütleb Join Up Baltikumi juht Gediminas Kerys.

Suvine lennuprogramm käivitatakse samaaegselt Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Hüüdlausega “Baltikum, aeg on liituda!” pakub ettevõte esimesel hooajal järgmisi sihtkohti: Türgi, Montenegro, Albaania ning Kreeka saared Zakynthos, Kreeta ja Korfu. Garanteeritud hotellide osakaal paljudes sihtkohtades ulatub 80%-ni, mis tähendab kohest kinnitust ka kõrghooajal.

Lennud Eestist, Lätist ja Leedust Türki toimuvad Ukraina lennufirma SkyUp Airlines lennukitel, Türgi lennufirma Tailwind sertifikaadi alusel. SkyUp Airlinesi lennukipargi keskmine vanus on 14,5 aastat. Tegemist on ühe uuema lennukipargiga Baltikumi tellimuslendude turul.

„Meil on väga hea meel esindada Ukrainat Eestis. Loodame, et meid võetakse toetavalt vastu. Oleme kindlad, et ettevalmistatud sihtkohad ja puhkusevormid toovad Baltikumi turule värskust. Uus lennukipark ning meie pikk kogemus turismiteenuste loomisel ja arendamisel aitab kaasa turismivaldkonna ümberkujundamisele. Usume, et reisimine pakub palju positiivsed emotsioone. Seetõttu soovime pakkuda reisimisvõimalust võimalikult paljudele,“ ütleb Ukraina reisikorraldaja JoinUp! kaasasutaja Yuriy Alba.

Reisikorraldusfirma Join UP! loodi 2010. aastal. Kümne tegutsemisaastaga on ettevõte saanud Ukraina turismituru üheks suurimaks tegijaks. Ettevõtte partnerite võrgustikku Ukrainas kuulub üle 7000 reisibüroo ja umbes 130 agentuuri. Ettevõtte peakontor asub Kiievis. Piirkondlikud kontorid on esindatud Harkivis, Odessas, Dnipros ja Lvivis. Rahvusvahelised esindused ja partnerite võrgustikud on esindatud ka Moldovas ja Kasahstanis. Join Up Baltikumi bürood on avatud Tallinnas, Riias ja Vilniuses. Tulevikus plaanib reisikorraldaja avada ka hotellivõrgustiku Ukrainas ja välismaal.

Emaettevõtte Join UP! strateegiline partner on Ukraina lennufirma SkyUp Airlines. 2022. aasta mais tähistab lennufirma oma 4. tegutsemisaastat. Ettevõtte lennukiparki kuulub 15 keskmise pikkusega lennukit Boeing-737. 2021. aastal vedas lennufirma üle 2,5 miljoni reisija, olles sellega Ukraina õhuruumis sooritatud lendude arvu poolest Ukraina lennufirmade seas teine. SkyUp on ka liinivõrgu arendamise kiiruse poolest üks dünaamilisemaid lennufirmasid Euroopas (Anker Reporti andmetel). Reisikorraldaja, lennufirma ja hotellivõrgustik — ühine UP Family ökosüsteem.