Veebruari lõpus kehtestas Euroopa Liit Venemaa isikutele täiendavad sanktsioonid, mille tulemusel kehtestati täiendavad sanktsioonid ka TUI Baltics suhtes. Reisikorraldaja oli sunnitud ära jätma mitmed lennud.

Mõned päevad hiljem teatas TT Baltics oma sotsiaalmeedias, et ei kasuta enam TUI kaubamärki. "Kinnitame, et see muutus ei mõjuta kuidagi meie tööd või meie seniseid kohustusi," kirjutasid nad ning lubasid täita lepingutest tulenevaid kohustusi nagu alati. Paraku nii see ei õnnestunud.

"Tahaks raha tagasi saada," kirjutas sotsiaalmeedias Türgi reisist ilmajäänud inimene. Paistab, et ta pole ainus, sest mõned tunnid tagasi teatas TT Baltics, et tagastavad tühistatud reiside eest tasutud summad nii kiiresti kui võimalik. "Kuna TT Baltics SIA suhtes kehtestatud sanktsioonide tõttu blokeeriti ka meie pangakonto, siis sõltub reisirahade tagastamise täpne kuupäev sellest, millal meil lubatakse teha pangaülekandeid," kirjutavad nad. Sellest tulenevalt hoitavad nad, et rahade tagastamine võib toimuda hiljem, kui seaduses ette nähtud 14 päev jooksul.

Jaga
Kommentaarid