Sunrise Tucana Resort luksuskuurort avati 2021. aasta detsembris. See on Premium All Inclusive kuurort, kus kogu toitlustus on á la carte ning suur valik snäkke ja jooke on saadaval 24/7. Kuurordis on 240 sviiti/korterit, millest uhkemad on oma basseini ja muude hüvedega.

Vaata fotosid Sunrise Tucana kuurordist:

Uurin ka Sunrise Tucana Resorti hotellijuhilt Said El Atiekilt, mis tema arvates selle kuurordi eriliseks teeb ja see mees juba kiidusõnu kokku ei hoia. "Hämmastav arhitektuur, uskumatud interjöörid, autentne rahvusköökide toit, vapustav teenindus," loetleb hotellijuht Tucana hüvesid. "Siin tunneb igaüks end nagu kodus." Eestlasliku skepsisega toodud ülivõrrete üle veidi muiates pean tunnistama, et Saidil on siiski õigus, eriti viimase lause osas. Asjaolu, et Sunrise'i hotellides tervitatakse iga külalist lausega "Welcome home!" (e.k "Tere tulemast koju!"), toob sooja koduse tunde sisse küll.

Aga miks üldse inimesed peaksid Egiptusesse reisima, pinnin hotellijuhti veel. Mis on siin nii erilist? Ka sellele on hotellijuhil kohe vastus olemas. "Aastaringselt suurepärane ilm, kaunid liivarannad, imelised korallrifid, võrratu ja põnev ajalugu, maitsev toit, maagilised araabia ööd ja kohalike külalislahkus," loetleb Said Egiptluse hüvesid ja rõhutab, et ennekõike on Egiptus vaaraode maa ja igal inimesel tasuks seda riiki juba selle pärandi pärast külastada.

Kes seda siis praegu peale meie veel külastamas on? Said El Atieki sõnul on hetkel nende kuurordis kõige rohkem külalisi Ühendkuningriigist, Saksamaalt ja teistest Lääne-Euroopa riikidest, lisaks meile veel mõned ka Balti riikidest. "Meie juures armastavad puhata ka kohalikud," lisab hotellijuht.

Uurin, kuidas on kuurordis lood koroonaviiruse leviku ja tõrjumisega. Hotellijuht kinnitab, et nende kuurordis on kõrged hügieeni ja puhtuse standardid, kuid nad on võtnud kasutusele ka täiendavad meetmed. "Kõik Sunrise'i hotelliketi kuurordid on kasutusele võtnud ranged sanitaarmeetmed ning tegutsevad vastavalt Maailma Terviseorganisatsiooni juhistele, et rakendada kõrgeimal tasemel ettevaatusabinõusid," selgitab hotellijuht. "Iga hotell peab vastama rangetele tervishoiukriteeriumidele, et saada Egiptuse tervishoiuministeeriumi sertifikaat."

Hotellijuhi sõnul on ka nende kuurordis külalised karantiinis viibinud ja ta paneb turistidele südamele, et alati tuleb võimalikest koroonaviiruse sümptomitest koheselt hotelli töötajat informeerida. "Hotelli juhtkond teatab igast tuvastatud positiivsest juhtumist tervishoiuministeeriumile. Igas hotellis on eraldatud üks kindel korrus koroonasse nakatunute karantiiniks." Said El Atiek lisab, et Sunrise'i keti hotellid katavad koroonapositiivsete turistide majutuse, toidu ja jookide kulud, kui nende puhul on tegemist kergemate ja mittekriitiliste juhtumitega. Kui haiguskulg on tõsisem, viiakse klient loomulikult haiglasse.

Hotellijuht Said El Atiek. Foto: erakogu

Vaata ka videot Sunrise Tucana Resortist:

Reisijuhi viis Egiptusesse Coral Travel Estonia.

Jaga
Kommentaarid