Koostöös erinevate ametkondade ja saatkondadega Egiptuses pakub Novatours Hurghada ja Sharm el Sheikhi kuurortidesse jäänud Ukraina kodanikele võimalust jõuda tšarterlendudega turvaliselt Eestisse, Lätti ja Leetu.

Hetkel teadaolevalt otsivad Egiptuse kuurortides viibivate Ukraina kodanike perekonnad viise, kuidas lähedasi aidata. Baltimaades on paljudel sugulased ja tuttavad ning Novatoursi lennukohad on täitunud kiiresti Ukraina kodanikega, keda on hetkel enam kui 110.

Pärast Ukraina õhuruumi sulgemist tsiviillendudele lendavad neid teenindavad lennukid Ukraina õhuruumist ohutus kauguses, mis on Euroopa Liidu Lennuohutuse Agentuuri (EASA) soovitusel ohupiirkonnast enam kui 200 km eemal. Seoses korrigeeritud marsruudiga pikeneb Egiptuse lendude kestus ca 10-15 minuti võrra.

Politsei- ja Piirivalveameti ametliku info kohaselt saavad hetkel Eestisse viisavabalt siseneda ka need Ukraina kodanikud, kel pole biomeetrilist passi. Täpsemat infot Ukraina kodanike võimalustest Eestisse tulla ja Eestis viibida leiab siit.

Koos tšarterlennufirmaga SmartLynx Airlines on Novatours valmis koheselt muutuvale olukorrale reageerima ja teavitama reisijaid muutustest kõikidel oma reisidel.

Novaturas grupp (tegutseb Eestis ja Lätis Novatoursi nime all) on nii müügikäibe kui ka reisijate arvu poolest Baltimaade reisikorraldajate turuliider. Ettevõtte põhiline tegevusala on suve- ja talvehooaja puhkuse- ning kultuurireiside korraldamine tšarterlendudega, kokku ligi 30sse sihtkohta, algusega Tallinnast, Riiast ja Vilniusest. Grupp ei korralda reise ega oma firmasid Venemaal ja Valgevenes.

Jaga
Kommentaarid