Finnair tühistas 27. veebruarist kuni 6. märtsini lennud Souli, Osakasse, Tokyosse ja Shanghaisse Aasias ning Moskvasse ja Peterburi Venemaal.

Finnair jätkab lendamist Helsingist Bangkoki, Phuketisse, Singapuri ja Delhisse ning Stockholmi Arlanda lennujaamast Phuketisse. Nendel reisidel välditakse Venemaa õhuruumi kasutamist, mis pikendab reiside kestust umbes ühe tunni võrra.

Kuidas saad teada, kas su lend on tühistatud?

Kui lend tühistatakse, võtab Finnair reisijatega isiklikult ühendust SMSi ja/või e-posti teel, kuid tasub kontrollida oma broneeringust, kas seal on õiged kontaktandmed.

Mida teha, kui lend on tühistatud?

Finnair teeb kõik endast oleneva, et suunata reisijad sihtkohta nii kiiresti kui võimalik, kuigi alternatiivsete lendude kättesaadavus on praegu piiratud. Pärast seda, kui Finnair on reisi ümber suunanud, saadetakse reisijale uue lennu info SMS-i ja/või e-posti teel. Oma uuendatud reisiplaani ja võimalikke uusi lennuvariante saab kontrollida ka oma broneeringust. Samuti on võimalik taotleda oma kasutamata jäänud lennupiletite eest täielikku hüvitist — SIIN.

Uuri lähemalt Finnairi kodulehelt — SIIT.