FlyMeAway asutaja ja tegevjuhi Jurgis Sedlenieksi sõnul on ettevõtte eesmärgiks pakkuda erinevate pühade ajal kiireid ja mugavaid tellimuslende sihtkohtadesse, kuhu muidu pääseb Tallinnast ainult ümberistumistega. „Näiteks kui varasemalt tuli Korsikale Bastia linna jõudmiseks arvestada vähemalt 13-tunnise ajakulu ja mitme ümberistumisega, siis selle aasta aprillis on võimalik sadamalinna jõuda vaid kolme tunniga," selgitab Sedlenieks. „Alati ei ole võimalik töö- ja argikohustuste keskel nädalateks ära sõita, seega oleme kõik väljumised planeerinud nädalavahetustele ja riiklikele pühadele. Samuti ka koolivaheaegadele, mil nõudlus ületab pakkumise," lisab Sedlenieks.

Esimene otselend toimub tänavu lihavõtetel (15.04-18.04) Bastia linna Korsikal. Järgnevateks riigipühadeks on lennud planeeritud Dubrovniku linna Horvaatias, Sevilla ja Valencia linnadesse Hispaanias, Assoori saartele, Roheneemesaartele ja mujale.

Suurem osa FlyMeAway väljumistest on planeeritud n-ö tühjade lendude täitmiseks. Ka Eesti suunas planeeritavad lennud müüakse enamasti mõlemal suunal reisijatele välja, tuues Eestisse välisreisijaid ja elavdades seeläbi ka kohalikku turismi.

Täpsema info sihtkohtade ja reisipakkumiste kohta leiab FlyMeAway kodulehelt.

2009. aastal tegevust alustanud FlyMeAway (SIA BalticAdHoc) asutas endine Smartlynx Airlines Estonia esimees Jurgis Sedlenieks. Koostöös Aurinkoga on ettevõte varem korraldanud Tallinnast otselende näiteks Reykjaviki, Lissaboni, Zagrebisse, Linzi ja mujale. FlyMeAway reisidele kehtib Läti reisitagatis.