Olulise Eesti ja Rootsi vahelise laevaliini opereerimine peatati ajutiselt selle aasta jaanuari alguses reisijate vähesuse ja Rootsi riigi poolt aasta lõpus kehtestatud reisipiirangute tõttu. Lisaks oli ettevõttel juba varasemalt plaanis saata liini teenindav ainus laev Baltic Queen esimese kvartali madalperioodil korralisse tehnilisse hooldusse BLRT laevatehasesse Naantalis, Soomes.

Baltic Queen viibis 27. jaanuarist kuni 9. veebruarini korralises tehnilises hoolduses, mille käigus värskendati ka laeva reisijatealasid enne kevad-suvist kruiisimise kõrghooaega ning alates homsest, 18. veebruarist teenindab värskenduskuuri läbinud Baltic Queen taas Tallinna-Stockholmi liini reisijaid väljumistega Tallinnast ja Stockholmist ülepäeviti.

„Baltic Queen on nüüd nii seest kui väljast viimase pooleteise kuuga läikima löödud ja laev koos meeskonnaga on toredate klientide ootel. Kuna Rootsi reisimine on nüüd veebruari algusest Euroopa Liidu riikidest reisijatele taas lihtne ja piiranguteta, siis peaks meie heade naabrite pealinn küll iga eestlase kevadises reisikalendris kirjas olema,“ sõnas Tallink Grupi müügijuht Marina Jõgi.

„Lisaks Stockholmi vanade heade ja uute põnevate vaatamisväärsustega tutvumisele, tasub Baltic Queeniga kruiisile tulla juba ka suurepärast ja kaua igatsetud meelelahutust nautima ning ka lihtsalt taas kord vabamat mereõhku hingama. Läheneval koolivaheajal leiab põnevat tegutsemist pardal iga pereliige ning peagi saabuval kevadel ootab meid kõiki taas kevadistes kirsiõites piirangutevaba Stockholm,“ lisas Jõgi.

Baltic Queen’i esimene väljumine pärast väikest talvepuhkust toimub juba homme, 18. veebruaril Tallinnast kell 18.00. Stockholmist väljub laev laupäeval kell 17.30 kohaliku aja järgi. Esimesel väljumisel taasavatud liinil esineb Terminaator koos Jaagup Kreemiga. Viimased piletid väljumisele on saadaval Tallinki veebilehel www.tallink.ee