Plaanilise dokkimise käigus teostatakse laeval erinevaid tehnilisi uuendusi ja ning laeva veealuse korpuse hooldustöid, sealhulgas võllitihendite vahetus, veealuse korpuse klappide, pumpade ja jahutite vahetus, ning vahetatakse ka stabilisaatorite tihendid ja laagrid. Lisaks paigaldatakse laevale ballastvee puhastussüsteem.

Kõik planeeritud hooldustööd ja tehnosüsteemide uuendused viiakse laeval läbi selleks, et veelgi parendada ettevõtte reisijate mugavust ja reisikogemust ning laev eelseisvaks kevad-suviseks turismihooajaks parimasse korda seada.

"Isabelle on oma kodusadamast Riiast ja tavapäraselt Riia-Stockholmi laevaliinilt nüüdseks eemal olnud kogu pika koroonapandeemia perioodi - alates märtsist 2020. Oleme rõõmsad, et kohe peale laeva plaanilise tehnohoolduse lõppu saab Isabelle viimaks ometi suunduda otse kodusesse Riia sadamasse. Nii Isabelle kui tema meeskond ootavad juba pikisilmi Riia-Stockholmi liini taasavamist eeloleva kevad-suvise reisihooaja alguseks. Oleme tulvil teotahet ja heas tehnilises valmiduses, et tervitada meie häid Läti ja Rootsi kliente taas laevapardal ja pakkuda nauditavat lühipuhkust ja paljuigatsetud merereise ilusal Läänemerel," ütles Tallinki laevateeninduse juht ja peakapten Tarvi-Carlos Tuulik.

Ettevõtte laeva Isabelle, mille liiklemine Riia-Stockholmi regulaarliinil peatati 16. märtsist 2020, opereerimine Läti ja Rootsi pealinnade vahel taastatakse plaanide kohaselt esimese väljumisega Riiast Stockholmi vastavalt 6. aprillil 2022, ning seejärel toimuvad väljumised Riiast ja Stockholmist üle päeva.

Esimene Tallink Grupi poolt opereeritava Riia-Stockholmi laevaliini väljumine Riiast Stockholmi toimus 16 aastat tagasi, vastavalt 6. aprillil 2006. aastal ettevõtte laevaga Fantaasia.

Pileteid käesoleva aasta aprillist taasavatava Tallink Grupi Riia-Stockholmi laevaliini väljumistele Isabelle pardal saab osta ettevõtte veebilehelt www.tallink.ee.