Megastar, mis mahutab kokku kuni 2800 reisijat, on viie aastaga vedanud kokku 7 609 511 reisijat, ning teinud eile õhtuse seisuga (26.01.2022) kokku 10 569 väljumist kahe riigi pealinnade vahel.

Tähistamaks oma lipulaeva tähtpäeva, korraldab Tallink auhinnaloosi kõikide klientide vahel, kes sooritavad piletiostu Megastarile neljapäeval, 27. jaanuaril 2022, kelle hulgast loositakse viis õnnelikku Eestist ja viis Soomest, kes saavad auhinnaks päevapileti kahele reisimiseks Megastari pardal Business Lounge’is 2022. aasta jooksul. Auhinnaloosis osalemise tingimuseks on piletiost neljapäeva, 27. jaanuari jooksul.

„Meil on hea meel tähistada meie noorima laevastiku liikme viiendat sünnipäeva ning tahaksime siinkohal tänada kõiki meie kliente, kes on nende aastate jooksul meiega reisinud Megastari pardal. Me loodame, et meie klientidel on olnud rohkesti rõõmsaid hetki Megastaril, mis on varmalt teenindanud nii Eesti kui Soome reisijaid, aga ka paljusid inimesi kaugematest riikidest, nii headel aegadel enne koroonapandeemiat, aga — mis veelgi olulisem — ka viimastel keerulistel aastatel, jätkuvalt ühendades perekondi, sõpru, tuues kokku kalleid inimesi,” ütles Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

„Me ootame põnevusega MyStari toomist Megastariga samale laevaliinile käesoleva aasta kevadsuvel, et nad tandemina võiksid jätkuvalt ühendada Eesti ja Soome kaldaid, pakkudes kõige rohelisemat võimalikku ühendust üle lahe,” lisas Nõgene.

„Minu kõige suurem tänu kuulub Tallink Grupi laevapere liikmetele, kes on töötanud ja jätkavad töötamist Megastari meeskonnas, tagades, et igaüks, kes astub laevapardale, tunneb, et ta on teretulnud, tema eest on hästi hoolt kantud ja naudib kõige mõnusamat, mugavamat ja sujuvamat reisi üle Soome lahe,” ütles Nõgene.

Tallink Grupi laev Megastar läbis hiljuti oma esimese korralise tehnohoolduse, mille käigus läbis laev mitmeid tehnilisi hooldusi ja süsteemide uuendusi ning ka laeva reisijate alad läbisid värskenduskuuri. Megastar jätkab Tallinna-Helsingi laevaliini teenindamist liinigraafiku järgselt kuue väljumisega päevas.