Easy Outdoors on kokku pannud video oma rännakutest Eesti looduses aastal 2020, mis viib sind mõttes taas ka enda lõppeva aasta seiklustesse ja annab inspiratsiooni uuteks:

Pääsküla raba loodusõpperada asub otse Tallinna külje all, kulgedes mööda pinnase- ja laudradu läbi erinevate metsatüüpide, üle kanalite ja allikate. Rada on kuiva jalaga läbitav igal aastaajal.

Tuhu sood läbiva maantee äärde on rajatud lühike laudtee, mis läbib soo arengu erinevaid etappe. Raja alguses asub unikaalne vaatetorn TREPP, mis on valminud koostöös Eesti Kunstiakadeemiaga.

Põrgupõhja punker oli Relvastatud Vastupanu Liidu staabi punker. Punker asus Raplamaal Konuvere ja Vana-Vigala lähedal metsas.

Valgejärve lõkkekoht asub Valgejärve loodusõpperaja alguses. Valgejärve rada tutvustab Harjumaal Saue valla lääneosas asuvat Valgejärve looduskaitseala ja selle ümber asuvaid loodusväärtusi.

Kadila ja Rohu-Lebavere raketibaasides hoiti kunagi tuumalõhkepeadega varustatud ballistilisi rakette. Nüüd asub Kadila raketibaasis RMK Raketibaasi lõkkekoht.

Pedassaare põhjaosas asub RMK Pedassaare metsamaja juurest möödub RMK Pedassaare matkarada. Saare edelarand on suurepärane koht rannapuhkuseks, päevitamiseks ja supluseks. Saare läänerannikul on ka RMK Pedassaare lõkkekoht.

Reiu jõgi on Pärnu jõe alamjooksu vasakpoolne lisajõgi, kus leidub jõeforelli, haugi, särge, säinast, roosärge, lutsu, ogalikku, ahvenat, kiiska jt. Kalapüük Reiu jõel on populaarne nii kohalike kui ka kaugemalt tulnute seas.

Altmetsa lõkkekoht asub Alam-Pedja looduskaitsealal vanadel Altmetsa talu maadel, Kirna õpperaja parklast 1,5 km kaugusel. Juba Kirna õpperaja algusest on üle luha näha lõkkekohal asuvat vaatetorni, millest avaneb hea vaade Pedja jõele ja luhale.

Rae järve telkimisala asub Rae järve ääres, kust saab alguse Rae järve matkarada. See kulgeb mööda järvekallast, kus võib näha nii jäälinde kui ka kopra tegevusjälgi.

Oiu sadam on väikesadam Viljandimaal Oiu külas, kus suubub Võrtsjärve ka Tänassilma jõgi. Kalapüük Oiu sadamas ja Võrtsjärve kalapüük on väga populaarsed, kuid see pole ainus põhjus, miks inimesed seda paika külastavad.

Hüpasaare õpperada asub Soomaa veerel. Raja algusosa kulgeb umbes kilomeetri jagu läbi kõdusoometsa. Edasi hakkab maapind tasapisi tõusma, kuni jõuab Kuresoo raba serva, mille maastik on mitmekesine.

Kui sind huvitavad RMK matkarajad, RMK lõkkekohad ja RMK matkateed, siis jälgi Youtube'i kanalit Easy Outdoors.