Tallinna Jõuluturg (26.11.2021-2.01.2022) on üks Euroopa vanimaid jõuluturge. 2018. aastal märkis Forbes Tallinna jõuluturu üheks kümnest kõige ilusamast jõuluturust Euroopas. Ent sellega asi ei piirdunud! 2019. aastal valisid reisijad üle maailma Tallinna jõuluturu Euroopa kõige ilusamaks jõuluturuks, 2020. aastal oli siin üks Euroopa turvalisemaid jõulusihtkohti.

Me ei saaks sellega rohkem nõustuda. Nii et sea end pühademeeleollu, külasta Tallinna ja teiste linnade imekauneid jõuluturge ja jaga sõna sõprade-tuttavate seas!

Rõõmsatujuline kohtumispaik

Jõulud on tähtsamaid rahvakalendri pühi, mille juured ulatuvad iidsesse talvise pööripäeva tähistamisse. Ka kaasajal tähistatakse jõule vanadest tavadest lähtudes erilise ja rikkaliku toiduvalikuga, mängude, laulude ja lõbutsemisega. Jõuluturg on läbi aegade linnakodanike ja külaliste talviseks kohtumispaigaks, kus nautida talvist pidulikku meeleolu.

Osta jõulukinkideks käsitöömeistrite kaunist loomingut, mis on valminud hinge ja südamega ning ära unusta maitsmast verivorste, piparkooke ja hõõgveini! Tallinna imeline jõuluturg on tuntust kogunud üle maailma, aga ka väiksemates linnades toimuvad omad väiksemad, aga sama võluvad ja rikkalikud jõuluturud.

Jõuluturud üle Eesti

Tartumaa

Võrumaa

Pärnumaa

Põlvamaa

Järvamaa

Haapsalu

Hiiumaa

Viljandimaa

Raplamaa

Valgamaa

Jõgevamaa

Tallinn

Ida-Virumaa

Lääne-Virumaa

Astu läbi ja saa imedest osa!

Allikas: Puhka Eestis