2022. aasta 1. juunist hakkab Airbus A330 lendama suvehooajal Helsingist Seattle’isse kolmel korral nädalas — esmaspäeviti, kolmapäeviti ja reedeti.

Washingtoni osariigi pealinn Seattle on tuntud oma vapustava loodusliku ilu, kohvikultuuri, muusikaskeene ja omapäraste naabruskondade poolest. Seattle on fantastiline sihtkoht reisijatele, kes naudivad nii kirevat linnaelu kui ka looduslikku võlu. Külastajatel on võimalus matkata igihaljas metsas või avastada piltilusaid viinamarjaistandusi. Smaragdlinnana (The Emerald City) tuntud Seattle on ühtlasi paljude suurettevõtete, näiteks Microsfoti ja Amazoni peakontorite kodukohaks.

Finnair suurendab oma kohalolekut Ühendriikides järjepidevalt, Seattle on Põhja-Ameerika suunal viies linn. Hiljuti teatas lennurfirma reisivõimalusest Dallasesse, mille lennud algavad veebruaris ja toimuvad neli korda nädalas. Finnair jätkab igapäevaliste otselendudega Helsingist New Yorki ja Chicagosse, kolm korda nädalas toimuvad lennud Los Angelesse.

“On suur rõõm, et saame pakkuda veel ühe uue lennuühenduse Põhja-Ameerikaga,” ütleb ütleb Finnairi Balti ja ECE riikide tegevjuht Arunas Skuja. “Tänu sellele, et Finnair kulub maailma juhtivate lennufirmade liitu Oneworld ning on alla kirjutanud Atlantic Joint Business lepingule, on Eesti klientidel veelgi enam paindlikke valikuvõimalusi reisida aina rohkematesse sihtkohtadesse Ameerika Ühendriikides”, lisab Skuja.

Eesti elanikel on mugav Ameerikasse lennata läbi Soome pealinna. Suvehooajaks suureneb Tallinn-Helsingi vaheline lennuliiklus kuni üheksa korrani päevas, lennud Tartu ja Helsingi vahel hakkavad märtsist toimuma viis korda nädalas.

Lennud on nüüd saadaval lehel Finnair.com.