Restoran Spīķeris – värsked maitsed Liepāja vanalinnas

Alles äsja uksed avanud restoran Spīķeris keskendub mereandidele. Menüüst leiab kohalikku värsket kala, sinimerekarpe ja palju muud. Restoran pakub ka väga kvaliteetset joogimenüüd ning kokteile ja majalimonaadi tasub seal kindlasti proovida. Liepāja linn hiilgab oma suurepärase teeninduskvaliteediga ja Spīķeris ei jää sellele standardile grammigi alla. Personal on väga tähelepanelik ja hoolitseb kliendi eest eeskujulikult. Restoran asub vanalinnas ja pärast kosutavat õhtusööki saab nautida Liepāja kauneimaid tänavaid.

Kaļķu kvartal Kuldiga linnas

Kaļķu kvartal on inspireeriv keskkond, milles peitub mitu väikest tehast, kohvik ja restoran.

Kaļķu kvartal on Läti üheks kauneimaks linnaks peetava Kuldīga romantilise vanalinna külje all asuv loomelinnak. Läbi suve korraldati Kaļķus erinevaid üritusi ja kontserte ning nii kohalikud kui ka turistid nautisid kvartalit täiel rinnal.

Kaļķu kvartal on inspireeriv keskkond, milles peitub mitu väikest tehast, kohvik ja restoran. Külastaja saab lisaks toidu- ja jooginautlemisele olla osa kogu tootmisprotsessist ning näha lähedalt, kuidas toit ja jook tema lauale jõuavad.

Nurmuiža restoran ja mõis – nõudlikule ja rafineeritud maitsemeelega nautlejale

Nurmuiža mõisakompleks on justkui kevadine sinilill, mis keset Loode-Läti põldusid oma esimesi õisi kõigile vaatajaile näitab. Sealne restoran särab oma naturaalsete maitsetega ja palju toorainet kasvatatakse mõisas kohapeal. Nii jõuavad gurmaanide taldrikuile kohalikud köögiviljad, ürdid ja puuviljad.

Täna, seitseteist aastat hiljem on renoveeritud hoonetes hotell, restoran ja suur banketisaal.

Kogu kompleksi puhul on näha, et kõik on tehtud suure armastuse ja südamega. Juba seitseteist aastat renoveerimisel olnud kompleks on selle omanikule, tuntud Läti ärimees Oļegs Fiļsile tõeline kireprojekt. Ringkäigul mõisas ja selle peamajas toonitas Fiļs, et kui ta noore mehena mõisa endale ostis, arvas ta, et viie aasta pärast saab juba mõisa saalis tantsu lüüa. Täna, seitseteist aastat hiljem on renoveeritud hoonetes hotell, restoran ja suur banketisaal. Mõisa peahoone ootab oma korda. Ainuüksi mõisa peamaja keldri renovatsiooniks ja kogu hoonest niiskuse eemaldamiseks on läinud neli aastat.

Peagi kerkib mõisa alale ka spaakeskus, kuhu peremees kavatseb rajada suure basseini ja erinevate muude atraktsioonidega keskuse. Seda just seetõttu, et ka talvisel ajal saaksid kõik tema rajatisi nautida.

Rohkem informatsiooni sihtkohtadest Lätis leiad Latvia Travel kodulehelt https://www.latvia.travel/et. Maalilisi pilte ja reisisoovitusi leiad ka meie Instagramist @latviatravel ja Facebookist @LatviaTravel.

Jaga
Kommentaarid