Lisaks populaarsetele puhkusekohtadele käivitatakse 2021–2022 talvehooajaks marsruudid kümnesse uude sihtkohta. „Ootame põnevusega sügist ja talve, sest saame taas pakkuda reisijatele huvitavaid sihtkohti ja uusi marsruute,” rõõmustas Finavia müügi- ja liiniarenduse asepresident Petri Vuori.

Uued lennufirmad Helsingis on Air France ja Ryanair. Air France lendab Helsingist Pariisi. Ryanair pakub seitset uut marsruuti Brüsselisse, Londonisse, Milanosse, Pariisi, Kaunasesse, Poznanisse ja Varssavisse.

Finnair on teatanud, et lendab talvehooajal Helsingi lennujaamast umbes 70 sihtkohta. Otselendude arvu on suurendatud näiteks Kanaari saartele, Taisse ja Miamisse ning oktoobrist alustatakse lendamist Singapuri. Alates novembrist suurendab Finnair ka lendude arvu Tallinna ja Helsingi vahel, mis teeb ümberistumise Helsingi lennujaamas veelgi mugavamaks.

Vaktsineerimistunnistuse olemasolul saab nüüd Euroopas üsna vabalt reisida. Siiski tuleks enne reisile minekut kontrollida sihtriigi sisenemisjuhiseid.