Kuhu aga ikkagi Lätis minna? Kus Lätis ööbida? Milliseid vaatamisväärsusi külastada? Pakume välja viis mõtet!

Liepaja

Liepāja on populaarne reisisihtkoht, mis meelitab paljusid ainulaadsete turismiatraktsioonidega kunagises sõjaväegarnisonis Karostas. Lisaks võlub inimesi Liepāja kesklinn, mis on rikas nii kultuuri kui ka arhitektuuri poolest, ning avar rand, kus suvitajad saavad mõnuleda ebaharilikult peenel valgel liival. Vaatamata linna kompaktsusele on siin olemas kõik vajalik täielikuks ja unustamatuks puhkuseks.

Liepāja – see on mere ja järve vahele kitsale maaribale mahutatud väga eriline maailm. Siit leiab kõike: ainulaadse linnasüdame, hurmava vanalinna ja mereranna värske õhu.
Külalislahkust saad kogeda promenaadi ümbruses või moodsas kunstihotellis, aga ka klassikalises äristiilis majutuskohas. Lisaks veel külalismajades, noortehostelites ning telkimisplatsidel.

Liepāja restoranid ja kohvikud pakuvad häid maitseid ja suurepärast atmosfääri. Siin leiad ka väljapeetud gastropubisid, võid nautida õhtusööki pruulikojas või saata aega mööda suveterrassi soojuses. Enda maitsele sobivaid kohti leiad nii linnast kui ka rannast, olgu päeval või öösel, kas toidu nautimiseks või et lõbusalt aega veeta ja elust rõõmu tunda.

Käsitööliste kvartal on Liepāja sõbralikemaid kohti, 16 suurepärasel käsitöölisel on siin oma töökoda.

Liepāja loodus mitte ainult ei kutsu sind enda rüppe, vaid ootab kõiki aktiivseid, kartmatuid ja seiklushimulisi ning ka neid, kes lihtsalt soovivad end liigutada. Tegevusi jätkub õhus, maal ja veel: Beberliņi vabaajapargis ootavad sind matkateed ja seiklusrajad, vee- ja SUP-lauad, paadid ja jahid ning ülipikk trosstee vee kohal.

Kui jätad selle paeluva linna hetkeks seljataha, saad väljasõidul ümbruskonda nautida erilisi kohti: kõrgeid luiteid, endisaegseid asupaiku, varemeid, bastione, legendide radu, kalastamisparadiisi, metshobuste parki ja palju muud vaimustavat.

Kogu teabe sellest, mida Liepājas ning selle ümbruskonnas näha, teha ja kogeda, leiad aadressilt www.liepaja.travel

Semarah Hotelsi hotell LIELUPE

Lielupe on mere lähedal paiknev suurepärane sihtkoht, et põnevalt ja luksuslikult oma meeli hellitada. Siin kostitatakse armastuse ja tähelepanuga nii romantilise nädalalõpu nautijaid kui ka vahva perepuhkuse veetjaid. Kujutage ette karastavat varahommikust suplust meres, maitsvat hommikusööki ja muretut päevitamist välibasseini kõrval ...

Tähistage elu erilisi hetki – nautige spaarituaale spaa- ja tervisekeskuses ning Lielupe restoranimeeskonna valmistatud suurepäraseid roogi restoranis või piknikueinet mere ääres mahedas rannatuules.

Neljatärnihotellis Riia lähedal Jurmalas on 264 stiilset majutuskohta. Pooletunnise auto- või rongisõidu kaugusel on suurepärane võimalus külastada pealinna Riiat ja sealset kaunist vanalinna, mis on kantud UNESCO maailmapärandi nimistusse. Tutvuge askeldustest tulvil linnaga ja naaske rahulikku Lielupesse.

Neile, kes soovivad põgeneda rahvahulga eest ja veeta rahulikult aega looduse rüpes, soovitame külastada Ragakāpa loodusparki ja Ķemeri raba ning muid kauneid kohti, mida Jurmala kuurort pakub.

Lisateavet eripakkumiste kohta leiate hotell LIELUPE veebilehelt!

Semarah Hotelsi hotell GRAND POET

Grand Poet – kõige inspireerivam viietärni disainhotell Riias. See asub vaid jalutuskäigu kaugusel kõigist peamistest vaatamisväärsustest. Disainhotellis valitseb eriline meeleolu, mida loob segu boheemlaslikust, moodsast ja õdusast stiilist. Ning mis kõige olulisem, hotell Grand Poet asub vaid jalutuskäigu kaugusel Riia olulisematest vaatamisväärsustet ja maalilisest vanalinnast. Vaid jalutuskäigu kaugusel on paigad kaunite vaadete ja pildistamisvõimalustega.

Uusi ja peeneid kulinaarseid elamusi saate restoranist SNOB. Sealne õhkkond rõõmustab sisekujundushuvilisi, sest SNOB on eklektiline kunstiteos, mille iga ruum räägib oma ainulaadset lugu. Väliterrass Secret Garden sobib suurepäraselt värskendavateks kokteilideks soojadel suveõhtutel pärast pikka Riias veedetud päeva.

Lubage endale täielikku rahu ja nautige lõõgastust HEDONIC SPAAs, mis pakub kõrgeklassilisi hoolitsusi kahe luksusliku kosmeetikamargiga – EviDenS de Beautéga Prantsusmaalt ning MOSS of the ISLESiga Iirimaalt ja Suurbritanniast.

Disainisõbrad, kultuurielamuste austajad ja elunautlejad – hotell Grand Poet tervitab teid. Me pakume teile tipptasemel teenindust ja näitame erakordset stiili.

Te väärite seda!

Lisateavet eripakkumiste kohta leiate hotell GRAND POET veebilehelt!

Suurim vabaõhuseikluspark Tarzans asub Siguldas, Läti ühes kauneimas linnas

Pargis on kindlustatud kaasahaarav ajaviide nii lastele kui ka täiskasvanutele, sest atraktsioonide valik on tõesti muljet avaldav. Tarzansi pargis on 11 erineva raskusastmega rada ning üle 140 takistuse, mis asetsevad puude vahel kuni 15 m kõrgusel. Siin saab trossi peal ratta ja lumelauaga sõita, teha köielt Tarzani-hüpe võrku ning ületada mitmeid teisi takistusi – ja Jõurada võtab lausa naha märjaks.

Kui eelistate rahulikumaid tegevusi, meeldib teile kindlasti Tirooli rada, millel on 13 õhusõitu, pikim neist 220 m. Tirooli raja kogupikkus on 1,1 km. Kõik rajad on varustatud uusimate Šveitsi ohutussüsteemidega.

Kõige pisematele on loodud kaasahaarav takistusrada, mille lõpus on 50 m pikkune lõbus õhusõit. Lastele meeldivad kindlasti safari, batuudipark, täispuhutavad atraktsioonid, elektrikarting, laste autokool ning 2021. aastal lisandunud uus atraktsioon lastele ja täiskasvanutele – kummipaatidega bassein.

Kiirust saab nautida, sõites monorelsiga, mis asub Gauja (Koiva) jõe oru nõlval. Sõit tõstukiga võimaldab nautida maalilisi vaateid, mis laiuvad mitmete kilomeetrite ulatuses.

Teravate elamuste otsijaid ootavad Tarzansi pargi ainulaadsed atraktsioonid: hullumeelne rootor, hiidkiik ja katapult, mis paiskab uljaspead kuni 20 m kõrgusele õhku. Sõit elektriautoga sobib suurepäraselt pere või sõpradega aja veetmiseks ja piirkonnaga tutvumiseks.

Spetsiaalse komplekspiletiga saab kokku hoida kuni 50%. Park pakub soodustusi peredele, rühmadele ja sünnipäevalastele.

Tarzansi seiklusparke saab külastada ka Jurmalas, Liepajas ja Tervetes. Tulge kohale ning veetke üks põnev päev!

Rohkem teavet veebilehel www.tarzans.lv

Via Jurmala Outlet Village

Baltikumi ainuke vabas õhus asuv kaubanduskeskus pakub võimalust ostelda turvaliselt ja külastada enam kui 60 kaubamärgipoodi. Via Jurmala Outlet Village asub suvituslinn Jurmala ja Riia vahel ning peaks kuuluma kindlasti nende “vaatamisväärsuste” hulka, mida Baltikumis külastada. Vabaõhu kaubanduskeskus pakub valikuid kogu perele ja aastaringseid allahindlusi 30-70%.

Populaarseimad poed ostukeskuse külastajate hulgas on loomulikult ainuke Guess Outlet pood kogu Baltikumis, samuti Puma Outlet kauplus, Ecco, Sizeer, Levi’s, Denim Dream, Mustang, Crocs, Stefanel ja paljud teised. Olenemata kogu maailmas levivas pandeemiast avas Via Jurmala Outlet Village sellel suvel 13 täiesti uut poodi – nende hulgas Sportland Outlet, Triumph Outlet, TOPS!. Enamus uutest poodidest on aga täiesti uued kogu Baltikumis - Borbonese, Harmont & Blaine Jeans, Savage, Paoloni Boutique, Salsa.

Lisaks kaupluste külastamisele saab Via Jurmala Outlet Village’is veeta ka niisama aega: jalutada ringi Vahemerelisest arhitektuurist inspiratsiooni saanud majade vahel ja tänavatel, nautida erinevaud restorane ja kohvikuid, mis pakuvad laia valikut erinevaid toite – alustades sushist ja burgeritest lõpetades erinevate liha- ja kalarestoranidega.

Via Jurmala Outlet Village’is osteldes külastage kindlasti ka keskuses paiknevat, alles aasta alguses avatud gurmaaturgu (Gastro Tirgus). Tegemist on turu ja toidupoe sümbioosiga, kust saab osta vaid kõige värskemat toidukaupa: mereande, lihatooteid, puu- ja juurvilju ning palju muud gastronoomset.

Via Jurmala Outlet Village asub Jurmala kiirteel ja ootab kõiki külalisi iga päev 10.00 kuni 20.00!

Asukoht: Jaunā iela 12, Piņķi, Babīte vald LV-2107
Parkimine: 750 parkimiskohta

Vaata lähemalt Via Jurmala Outlet Village veebilehelt!


Jaga
Kommentaarid