Tallink Grupp ja Tallinna Sadam on ühendanud jõud ja panevad õla alla Eesti elanike vaktsineerimise kiirendamiseks ning ühistegevusena jagatakse kõikidele end 29. juulist kuni 15. augustini 2021 Tallinki laevadel Star ja Megastar vaktsineerivatele reisijatele tasuta reisikuponge.

Reisikupong võimaldab igal end nimetatud perioodil Tallinki laeval vaktsineerinud reisijal nautida ühte tasuta 5-tunnist minikruiisi TallinnaHelsingi liinil kuni 30. detsembrini 2021.

Tallinki shuttle laevadel Star ja Megastar viivad vaktsineerimist perioodil 29. juuli kuni 15. august 2021 läbi tervishoiuteenuseid pakkuva ettevõtte Eldred OÜ kvalifitseeritud tervishoiutöötajad. Vaktsineerimine toimub nii Jansseni ühedoosilise vaktsiiniga kui ka kahedoosilise vaktsiiniga Pfizer, mis tähendab, et vaktsineerima on sel korral oodatud ka kõik pered, kellel on soov vaktsineerida ka pereliikmeid alates 12. eluaastast.

Tasuta vaktsineerimisteenust pakutakse vaid Eesti Vabariigi kodanikele ja residentidele, kuna vaktsineerimiseks vajalikud doosid eraldatakse Eesti riigi vaktsiinivarudest.

Vaktsineerimine toimub antud perioodil igapäevaselt vastavalt kõikidele riiklikult kehtestatud nõuetele laevade Star ja Megastar järgmistel väljumistel:

MEGASTAR

TallinnHelsingi 07:30

HelsingiTallinn 10:30
Tallinn
Helsingi 13:30
Helsingi
Tallinn 16:30
Tallinn
Helsingi 19:30
Helsingi
Tallinn 22:30

STAR

TallinnHelsingi 10:30
Helsingi
Tallinn 13:30
Tallinn
Helsingi 16:30
Helsingi
Tallinn 19:30

„Pandeemiast väljapääs on vaktsineerimine. Tallink on Eesti elanikkonna vaktsineerimise kiirendamisele soovinud ja igati püüdnud kaasa aidata juba sellest kevadest ning kahe lühema vaktsineerimisperioodi jooksul meie laevadel juunis ja juulis, mil pakkusime vaktsineerimisvõimalust oma laevadel esimesel korral ühe päeva vältel ja teisel korral viie päeva vältel, aitasime viiruskaitset vaktsineerimise läbi pakkuda ligi tuhandele kaasmaalasele,“ kommenteeris ühist ettevõtmist Tallink Grupi juhatuse esimees Paavo Nõgene.

„Koroonaviiruse vastu vaktsineerimine tuleb teha inimestele nii lihtsaks ja mugavaks kui võimalik. Meie ühine initsiatiiv Tallinkiga ongi just sellest inspireeritud. Vaktsineerimine laevareisil võimaldab ühildada meeldiva vajalikuga. Loodame, et inimesed kasutavad laevadel vaktsineerimise võimalust ja saame üheskoos rahva viiruskaitset tõsta ning aidata kaasa normaalse elukorralduse taastamisele,“ lisas Tallinna Sadama juhatuse esimees Valdo Kalm.

Tallinki laevadel Star ja Megastar vaktsineerimiseks saab endale aja broneerida alates neljapäevast, 22. juulist 2021 veebilehel www.tallink.ee/vaktsineeri. Laeval saab vabade aegade olemasolu korral end vaktsineerida ka eelnevalt registreerimata.