Kuni eilseni oli Eesti reisijatel võimalik osta pileteid Ahvenamaa reisidele kuni juulikuu keskpaigani, kuid nüüd on võimalik teha ka pikemaid plaane ja reise Ahvenamaale ning avastada imelisi paiku populaarsel saarel kuni juuli lõpuni.

„Meil on hea meel, et saame Eesti reisijatele sel suvel pakkuda rohkem väljumisi Ahvenamaale ja miks mitte võimalust olla saarel pikemalt. Lisaks sellele, et väljumiste valik on nüüd suurem, pakub ka Silja Serenadel reisimine ise juba suuri elamusi ja nüüd on eestlastel selle laeva võlusid võimalik nautida kuni juuli lõpuni," kommenteeris lisareiside müügi avamist Tallink Grupi toote- ja müügidirektor Marina Jõgi.

„Juulikuu tõotab seega lähiriikides reisida soovijatele tulla vaheldusrikas ja valida on nii Ahvenamaa, Visby, kui ka Stockholmi kruiiside vahel. Loomulikult peab iga reisija enne broneeringu tegemist kontrollima, millised on hetkel reisimisele ja sihtriiki sisenemisele seatud piirangud ja tegema kindlaks, et riiki sisenemine on lubatud, kui seda teha soovitakse. Oleme koondanud suvise reisiinfo ja täna kehtivate piirangute info ühte kohta oma kodulehel https://www.tallink.ee/suvi, aga kindlasti soovitame jälgida ka Eesti ja sihtkohariikide ametkondade veebilehti ajakohase info saamiseks," lisas Jõgi.

Silja Serenade Ahvenamaa kruiise algusega 2. juulist, Baltic Queen'i Stockholmi kruiise algusega 9. juulist ja Silja Europa Visby kruiise 11 . ja 25. juulil ning 8. augustil saab broneerida Tallinki kodulehel www.tallink.ee juba täna.