Puhkepark Rāmkalni

Üks pikimatest kelguradadest Baltimaades, atraktsioonid, paadi- ja jalgrattarajad, rent, bistroo ja kõrts ootavad nii suuri kui ka väikeseid külastajaid. Puhkepark Rāmkalni pakub ka üheks ja mitmeks päevaks paadimarsruute, mis võimaldavad inspireerivat vaba aja veetmist ja armsaid mälestusi.

Sigulda jalgpalligolfi park

Jalgpalligolf on vabaõhumäng perele ja sõpradele. Mängus tuleb pall saada stardiväljalt võimalikult väikeste löökide arvuga soovitud auku. Veetke päev looduses ja muutke see kaasahaaravaks elamuseks! Ületage jalgpalliga takistusrada! Mäng sobib nii erinevas vanuses lastega peredele kui ka suurematele rühmadele. Saadaval puhkealad, piknikukohad, grill, kiik, jalgpalliväljak väiksematele lastele.

Vienkoči park

Puidust valmistatud esemetega saab tutvuda Vienkoči pargi mänguväljakul. Saab uudistada liivamaja ja looduslikke ehteid. See unikaalsete miniatuursete mõisahoonete ja köitvate puuskulptuuridega park on elav tõend mõisahoone puuseppade kuulsatest oskustest. Puidutööstuse muuseumi iidses töökojas saate vaadata instrumente ja töölaudu, mida vanade aegade käsitöölised ehitasid ehitud mööbli, maalimisraamide ja peente kaunistuste loomiseks. Vaikne, hariv seiklus, mis tuleb meeldejäävalt ühendada lõõgastava perepiknikuga ja looduse kiirustamata nautimisega.

Jahindusspordi ja vaba aja keskus Mārkulīči

Mārkulīči jahispordi- ja puhkeväljak on ideaalne koht lõõgastumiseks ja aktiivse puhkuse nautimiseks koos perega. Proovige laskmist erinevatest relvadest, alustades vibust ja lõpetades püssiga, järgides kogenud instruktorite nõuandeid. Relvad ja märklauad on kohandatud erinevate vanusegruppide vajadustele vastavaks ning sobivad kõigile alates viiendast eluaastast. Mārkulīčis saab nautida ka hubast sauna, kahekohalisi tube, jalutuskäiku mööda Brasla kallast, lõket või grilli. Nautige ka Brasla Adventure’i nime all loodud uusi atraktsioone. Palume tulekust ette teatada!

Gauja jõetramm

Laevasõit mööda Gaujat, mille jooksul saab sisse elada kapteni rolli ja kuulata Münchhauseni väärilisi lugusid ning usutavaid ja uskumatuid legende Valmierast. Saate näha Kitsede kärestikku (Kazu krāces) ja julgemaid paadisõitjaid, sõita karusselliga keset Gaujat ja testida, kus on kõige valjem kaja — kas Gauja silla all?

Lazertags Poligons 1

See on sõjaline taktikaline mängubaas, kus laserlahingud toimuvad endise sõjaväe territooriumi mitmel areenil — kasarmus, angaaris, punkris, autopargis ja muudel objektidel, kus meeskonnamäng laserpüstoliga muutub elavaks, põnevaks ja ennekõike ohutuks lahinguks. Sobib nii lastele kui ka täiskasvanutele.

Minotauruse labürint on üle 1000 m2 suur ja seal tuleb läbida ligi 714 meetri pikkune marsruut. Kuid see pole veel kõik: sissepääsu juures antakse sulle ka eriülesanne leida kontrollpunktid ja märkida need kaardil.

Seikluspark Supervāvere

Seikluspargis on lisaks metsarajale üle 65 erineva raskusastmega katsumuse, piknikupaigad, paadi- ja parvelaenutus ning kämpingualad Gauja jõe ääres. Tundke takistusraja iga etapi eel põnevust ja rahulolu selle lõpus. Põnevast kogemusest saavad ainulaadsed lood, mis pakuvad teile ja teie sõpradele meelelahutust veel hulk aega pärast seda, kui teie seikluspargireis on läbi.

Lisateavet Gauja rahvuspargi puhkevõimaluste, toitlustamise ja majutuse kohta: www.entergauja.com

Avasta Gauja rahvusparki mobiilirakendusega ENTER GAUJA.

Turismiteatmik on SIIN.

Materjal on loodud klastriprogrammi projekti 3.2.1.1/16/A/009 Stage 2 of Gauja National Park Tourism Cluster Development” raames.

Jaga
Kommentaarid