Alusta pere suvepuhkust VIIMSI SPA HOTELLIS ja ATLANTIS H2O AQUAPARGIS

Just siin saavad nii väikesed kui suured supelda ja sukelduda nii kaua kui süda lustib! Viimsi SPA on parim paik just perepuhkuseks - hotellis saab valida narivooditega või 2-toaliste peretubade vahel, mis mahutavad kaks täiskasvanut ja kuni neli last. Ka lemmiklooma võtame rõõmuga vastu! Hotelli lastekeskuses Rõõmupisik ootab suur mürala kõiki lapsi ja lapsemeelseid. Peredele jätkub lustimist Atlantis H2O veepargis, mille tõmbenumbriks on kaheksa erineva pikkusega liutoru, mille seast leiavad kõik endale sobiva, ka pere kõige pisemad. Elamust pakuvad ringvooluga jõgi ja lainebassein. Kirsiks tordil Viimsi SPA saunakeskuse spaamõnud kuumade saunarituaalidega.
Õhtu saad lõpetada filmielamusega Viimsi Kinos ning maitsva söögiga Black Rose pubis. Meil on olemas suvine soojus, paitav päike, mõnus merekohin ja suvised metsarajad, mis kõik tõelise puhkuse juurde käivad - vaid Sina ja Sinu pere olete veel puudu!

Viimsi SPA ja Atlantis H2O Aquapargi võrratud avamispakkumnised.
Broneeri tuba või spaapakett otse hotellist või Viimsi SPA ONLINE broneeringsüsteemis. Kuni 17. juunini on Atlantis H2O Aquapargi piiramatu külastus TASUTA!
Spaapuhkus kogu perele hinnaga alates 109 eurot öö. Toeta eestimaist ja BRONEERI OTSE!
Kui sa ei vaja ööbimiseks peatuspaika, tule ikka, sest kuni juunikuu lõpuni kehtivad kõik Atlantis H2O Aquapark piletid KOGU PÄEVA!

ATLANTIS H2O AQUAPARK SUVEL AVATUD IGA PÄEV 10-22
aquapark.ee

Tel 666 7045

Ravi tee 1, Viimsi

TALLINN VIIMSI SPA
spatallinn.ee

Tel 606 1000

Randvere tee 11, Viimsi

MÄETAGUSE MÕISA HOTELL & SPA - armas omadele, kodune külalistele

Armas ja kodune Mäetaguse mõisahotell asub imeilusas ajaloolises mõisakompleksis endisaegsest tall-tõllakuurist, veskist ja oranažeriist kokku ehitatud liithoones.
Maja võtab külalised vastu kui mõisahärra külalised, keda siis Eesti talurahva kombel võõrustatakse. Sellest tulenevalt ka vastuvõtu ning restoraniteenindajate linased stiliseeritud vormirõivad ja restoranis Rosen pakutav eestipärane ning maksimaalselt kohalik toit.

Mäetaguse mõisahotelli väiksus - ainult 24 tuba - annab võimaluse privaatseks puhkuseks. Soe spaa jaguneb kaheks - supelmaja koos kahe 25meetrise ujumisrajaga, laste- ja massaažibasseinidega ja 3 erineva saunaga ning täiskasvanutele mõeldud 18+ vaikne sauna tagatuba. Viimases on lisaks 4 saunale on ka mullivann ja lõõgastuspesad.

Meie kodulehelt leiad suure valiku pakette kahele nii romantiliseks puhkuseks, soodsaks kahepäevaseks puhkuseks või hoopis kettagolfi paketi, sest mõisapargi servas on tipptasemel discgolfiväljak. Pakette tellides võidad alati, sest siis on majutus 20% soodsam.
Gruppidele on meil palju põnevaid ja teistmoodi tegevusi, kui mujal harjutud. Pakume pelmeenide ja koduõlle valmistamise õpituba, shindo ja massaaži meistriklassi. Meie vahetus läheduses on juba nimetatud discgolfiväljak, kirveviskamise sisehall, Alutaguse seikluspark ja Iisaku vaatetorn. 20-30minutilise autosõidu kaugusele jäävad Aidu vee- ja safarimatkad, Kiviõli seikluskeskuse perepark, Tartu poole aga Peipsi järv ja Avinurme puiduait.
Mäetaguse mõisahotell - armas omadele, kodune külalistele!

Vaata meie VIDEOT.

Kerttu Jukkum naudib Mäetaguse spaamõnusid SIIN VIDEOS.

facebook.com/Moisahotell
Tel 333 1150, 5303 5436
info@moisahotell.ee
Pargi 1, Mäetaguse alevik

LAVENDEL SPA HOTELL - peidetud paradiis Viimsi südames

Lavendel Spa Hotell asub Tallinna külje all, looduslikult kaunil Viimsi poolsaarel ning on justkui peidetud paradiis Viimsi südames. Võib öelda, et hotell on väike, kuid hingelt suur.
Siin on võimalik nautida privaatset aega kaaslasega ja imelist perepuhkust, mis lööb kogu pere silmad särama. Suveperioodil on Lavendel Spa Hotell parim koht, kus tulla nautida just rannapuhkust, kuna Haabneeme rand asub ainult 10minutilise jalutuskäigu kaugusel.
Üks on kindel - kogu meil veedetud aja saadab teid kliendile pühendunud teenindus, hotelli personali abistav meel ning tahe pakkuda meeldejäävat ja lõõgstavat puhkust.
Hotelli esimese korruse kohvikus serveerime hommikusööki. Argipäeviti on avatud koduselt maitsvaid eineid pakkuv lõunabistroo. Samades ruumides pakub restoran RIBI oma rikkalikku a´la carte menüüd ja suveajal saab maitsemeeli rikastada ka RIBI suveterrassil.
Lavendel Spa Ilukeskus pakub spaahoolitsusi, iluprotseduure ning juuksuriteenuseid.
Hotelli külastajate kasutuses on 0-korrusel asuv Lavendel Spa sauna- ja lõõgastuskeskus. Väärika ja ajaloolise Võrumaalt pärit suitsusauna ligi saja-aastased suitsust läbi imbunud tahmased palgid, kivid ja pada tagavad uues saunakeskuses kustutamatu elamuse. Suitsusaun on midagi ehteestlaslikku, lausa müütilist ja samas eksklusiivne. Hea tugev leil ja mõnus vihtlemine on meeltmööda igale saunast lugu pidavale külalisele. Kuuma suitsusauna vahele saab end karastada ja jahutada eriti karges külmaveetünnis.


Vaata meie VIDEOT!
Lavendel Spa hubases sauna- ja lõõgastuskeskuses saab lisaks saunavõludele ujuda kose all väikeses massaažidüüside ning vastuvooluseadmega varustatud kümblusbasseinis, mõnuleda soojas 41°C veega jaapani vannis või turgutada end värskendavas mullivannis.
Parimate elamuste nautimiseks sea sammud meie väiksesse hubasesse paradiisi, kus on kõike, mida hing ihkab, vajab ja ootab!
Lõõgastavate kohtumisteni!

LASPA SPAAHOTELL – heaolul on väga palju tähendusi

LaSpa spaahotellis Laulasmaal saab nautida, liikuda, puhata ning olla ja tunda ennast tervena nii kehas kui vaimus.
Meie suurepärane asukoht männimetsa ja liivaranna vahel, 6 basseini , 7 erinevat sauna, jõusaal, meie elegantne uus heaoluspaa NAUDI LaSpa, auhinnatud restoran Wicca ja väga hea varustusega valgusküllased konverentsiruumid teevad LaSpa suurepäraseks sihtkohaks paaridele, peredele, sõpruskondadele ning ettevõtetele tiimiürituste korraldamiseks.
LaSpas on heaolul väga palju tähendusi.
See on positiivne tunne, mille saad, nautides meie suurepäraseid basseine ja saunu.
See on tõeline lõõgasutusunne pärast pikka massaaži ning tervislikku tassi teed meie NAUDI LaSpa heaoluspaa löögastusala lamamistoolidel kamina ees.
Heaolu on kõikjal meid ümbritsevas looduses ning paljudes tegevustes, mida hotelli ümber sulle pakume.

Heaolu on nautida pikki õhtusööke sõprade vöi perekonnaga meie peakoka Angelica Udekülli restoranis Wicca, kus sel suvel kutsume teid maitserännakule läbi Eestimaa.
Resto Verde suurel terrassil pakume igal suveõhtul 14. juunist kuni 15. augustini toidu kõrvale LaSpa Acoustic kontserte.
Tere tulemast LaSpasse ja meie heaolumaailma looduse keskel.

laspa.ee
facebook.com/LaulasmaaSpa
Tel 687 0888
reservations@laspa.ee
Puhkekodu tee 4, Laulasmaa

V SPA ja V SPAAHOTELLI külastus muudab täiuslikuks lõõgastava puhkuseTartus

Oleme avatud võrratu luksuse ja veetleva värskusega. Vahvat vaheldust leiame kõigile külalistele erinevate toatüüpide ja mitmekülgsete majutuspakettidega.
Veekeskuse atraktsioonide valik on täienenud. Lisaks vanadele tuttavatele saunadele ja basseinidele tervitab külalisi mõnusalt mullitav 36-kraadine Jaapani geiser. Muutke oma lõõgastus tõeliselt meeldejäävaks ja lisage spaakülastusele unustamatud saunarituaalid, mis on soola- ja saunamaailma külalistele täiesti tasuta! Hellitage ennast meelepäraste hoolitsusega V Spa Heaolumaailmas, kus hoolitsusi on lausa rohkem kui 80.


Puhkus saab maitsva punkti restoranis Joyce, kus ootab Teid uus a´la carte menüü hõrgutavate maitsetega, millele ainulaadset täiendust pakub unikaalne signatuurkokteilide list. Kõike seda Tartu südames Kvartali keskuses. Broneeri suvepuhkus aegsasti, sest kuupäevad täituvad kiiresti.
V Spaahotellis on ilmastikukindel suvepuhkus garanteeritud!

vspahotel.ee
facebook.com/vspahotel
Hotell
Tel 677 6677
info@vspahotel.ee
Spaa
Tel 740 4070
info@vspa.ee
Riia 2, Tartu

Jaga
Kommentaarid