Tallinna lennujaama kommertsvaldkonna juhi Eero Pärgmäe sõnul on näha, et puhkusereiside segmendis on tekkind n-ö kuhjunud nõudlus. „Piltlikult öeldes on lendamine justkui paisu taga, mis piirangute leevendumisel kiirelt liikvele läheb. Puhkuseliinide ettemüük läheb firmadel üldiselt hästi, kuna tegelikult on inimestel soov taas reisida. Seda näitavad ka viimase aja lennufirmade otsused, kus keskendutakse just puhkuseliinide avamisele ning seda tehakse tavapärasest oluliselt lühema etteteatamisega.“ Pärgmäe lisas, et paljud Euroopa riigid on kas juba piiranguid leevendanud või on seda lähiajal tegemas, mis kindlasti lisab julgust ning lihtsustab reisimist. „Väga suur roll reisimise taastumisel on muidugi vaktsineerimisel ning oluliseks kujunevad vaktsiinipassid ja muud võimalikud piiriülest liikumist lihtsustavad lahendused.“

Maikuus lisandusid lennuplaani lennud Paphosele (Ryanair), Pariisi ja Münchenisse (airBaltic), Ateenasse (Aegean Airlines) ning Kharkivisse (Wizzair). Üksikud lennud toimusid ka Brüsselisse ja Moskvasse. Uue vedajana alustas Helsingisse lendamist Nyxair (koostöös firmaga Diamond Sky), lennud toimuvad esialgu kolm korda nädalas 34-kohalise Saab340-tüüpi lennukiga. Kokku toimusid mais regulaarlennud 24 erinevasse sihtkohta.

Mais algasid tellimuslennud Antalyasse, Iraklioni ja Rhodosele. Tellimuslende kasutas ligi veerand kõigist Tallinna lennujaama läbinud reisijatest.

Mais toimus 1881 lennuoperatsiooni, mis teeb keskmiselt 60 maandumist ja õhkutõusu päevas.

Viie kuu kokkuvõttes on lennujaama läbinud 185 581 reisijat ning toimunud on 7301 lennuoperatsiooni.