Alutagusemaa on eelkõige tuntud oma erilise looduse poolest. Siin on Eesti kõige pikem liivarand Peipsi põhjarannikul, aga ka Eesti suurim järvestik Kurtna oma 42 eriilmelise järvega. Kel huvi piirkonnast rohkem teada saada, vaatab Henrik Normanni telesaadet Alutagusemaast siit.

Oma erilise asukoha tõttu võimaldab Alutagusemaa nii rannapuhkust Peipsi rannikul kui ka seiklusmatku. Tutvu Ida-Virumaa kevadkampaania võimalustega Alutagusel:

  • Alutaguse Huvikeskus on loonud võimaluse avastada Alutagusemaad kergelt ja põnevalt. Piisab vaid, kui tuled ja teed läbi põneva nutijahi.
  • Alutaguse matkaklubi viib tundideks maa ja taeva vahele, kus võid kogeda nii saavutusrõõmu, närvikõdi kui ka parajalt musklimõnu.
  • Iisaku muuseum – matkarajad, vaatetorn ja kohalik giiditeenus, tule avastama!
  • Kauksi puhkemaja on ideaalne perepuhkuse veetmiseks. Siinses wifi-vabaduses ei keela keegi jooksmast, ronimast, kilkamast. Sõida rattaga või ratsuta kepphobusega ja rända nii, nagu sinu fantaasia lubab. Või on kõige mõnusam hoopis mitte midagi tehes värsket õhku, tärkavat kevadet või südasuve nautida. Ainus, mis võib kõrvadele hakata, on lakkamatu linnulaul.
  • Kauksi rannahoone tervitab teid Peipsi kaldal, laulvate liivade keskel. Siin kuumab kogu suve!
Jaga
Kommentaarid