„Endiselt tulevad väga paljud inimesed testimispuntkidesse ilma broneeringuta. Et vältida inimeste kogunemisi, muutsime testimispunktide töökorraldust ja võtame nüüd vastu vaid eelnevalt aja broneerinud kliente. Eelbroneeringu tegemine võimaldab meil inimesi paremini hajutada ning muudab töö kiiremaks ja sujuvamaks,“ kommenteeris Confido testimispunktide koordinaator Liis Ader.

Enamike populaarsemate reisisihtkohtade puhul võib test olla tehtud 48 või isegi 72 tundi varem. „See tähendab, et reisija võib testi päev enne reisi kaubanduskeskuses asuvas kiirkliiniku testimispunktis ära teha. Nii ei pea vahetult enne reisi sadamas või lennujaamas testi tegemise pärast muretsema ega testiaega ootama,“ soovitas Ader.

Et kõik soovijad saaksid oma testi õigel ajal tehtud, on Confido testimispunktidesse aegu juurde lisanud. „Kui varem oli päevas kuni 250 vaba testimisaega, siis nüüd on neid suurenenud nõudluse rahuldamiseks ligi poole rohkem. Seeläbi peaks iga soovija endale sobiva aja leidma,“ kommenteeris Ader.

Lisaks testimispunktidele Tallinna Sadama D-terminalis, Lennujaamas, Paldiski Põhjasadamas ja Pärnu Port Arturi keskuses, on koroona antigeeniteste võimalik teha neljas kiirkliinikus, mis asuvad Tallinnas Lasnamäe Centrumis, Nautica keskuses, Rocca al Mare keskuses ja Tartu Lõunakeskuses. Ninaneelust tehtav antigeenitest võtab aega kuni 30 minutit, mille jooksul tehakse test ning saadetakse tõend koos tulemusega kliendi e-mailile.

Aja koroonaviiruse antigeenitestiks saab broneerida Confido koduleheküljel — SIIN.